Babytøj på budget: Smukke og sjove bodyer

Ny manke til mutti…

før og efter billede… eller ikke en helt ny manke, men en noget mindre en, end den jeg har gået rundt med de sidste par år. Efter Vega for et stykke tid siden, fortalte mig, at jeg lignede lidt en heks med mit store hår, besluttede jeg mig for, at det skulle beskæres. Jeg har dog ikke lige haft en frisør i ærmet, som har været min favorit, så det tog sin tid at tage mig sammen.

Men så spurgte min partner-in-crime, Signe, om vi ikke skulle booke os ind hos Dorte, som netop har åbnet frisørsalon op i sit eget hjem. Det lød som en rigtig god plan, for så kunne vi hjælpe hinanden med babyerne, imens den anden blev nusset om.

Jeg hoppede på ladcyklen tidligt i morges og forsøgte at gøre den nogenlunde sovevenlig for lillebror, så vi fik voksentid så længe som muligt. Og heldigvis var der god plads i haven, så ungerne kunne stå der og sove, imens mødrene blev gjort fine! Og da de vågnede kunne de snildt ligge på gulvet og lege, så vi talte om, at det ville være perfekt at booke en del dag med mødregruppen. Så er der i hvert fald nok hænder til babyerne, så man kan slappe helt af, mens man sidder i stolen.

Det var en ret hyggelig dag, og jeg er super tilfreds. Egentlig var jeg glad for det lange hår, men den nye længde er ret lækker både i forhold til små nuttede babyfingre, der kan rive ret hårdt (!) men også fordi det bliver så meget nemmere at redde ud og sætte. Se lige det klassiske før-efter-billede! Jeg kunne simpelthen ikke lade være 🙂

 photo 11998647_10152952188101548_976599056_n_zpsfxqakz8n.jpgUngerne tog heldigvis en lur, og vi fik mulighed for at drikke kaffe og sludre imens.

ny frisure frisør københavnfrisør københavn ny frisure

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Babytøj på budget: Smukke og sjove bodyer