Københavns natur og byhøst

Bliv vinterklar med Molo i ILLUM Kids

blog3molo vinter overtøj illum kids

Molo

For otte år siden, da jeg stod overfor at skulle være mor for første gang forelskede jeg mig i et helt særligt børnetøjsmærke. Det mærke var Molo. Dengang for otte år siden var det hot at smide ungerne i et væld af farver, og vores allerførste flyverdragt var da også en knald blå dragt fra molo. Den hang og pyntede på knagerækken lang tid før, den skulle tages i brug til den lille et årige Folke.
Jeg husker det som noget helt særligt at putte sin lille basse i den lækre flyversag, og jeg syntes, han så så ufatteligt sød ud i den.

Med årene er jeg blevet tilhænger af de lidt mere afdæmpede farver, dog gerne tilsat lidt spræl i ny og næ. Heldigvis er Molo fulgt med tiden, og jeg har flere favoritter blandt kollektionerne hver sæson.

Molo står i mine øjne for høj kvalitet og finurligt design, og de fleste børn er vilde med det. Især Molos overtøj og denim har vi været storforbrugere af herhjemme. Mange, jeg kender, er vilde med Molos jersey med flotte prints. Der er noget for enhver smag, og fælles for det hele er, at kvaliteten er i top.

Jeg har fundet tre vinteroutfits som hver især kunne passe perfekt til børnenes vintergarderobe. Guld til Vega og army til drengene. Så er alle vist glade (Vilfred er nok ret ligeglad, men moderen er vild med den lille camouflage-flyverdragt).

En tur forbi ILLUM Kids

I sidste uge var Vilfred og jeg forbi Molos afdeling i Illum Kids. Afdelingen er spækket med masser af de nyeste styles, og vi fandt så mange favoritter imellem. Nogle af dem er fremhævet på collagen herover. Især tror jeg at guldjakken, som jeg har udvalgt, bliver et hit hos rigtig mange piger. Hvis man ikke vil gå all in på guld, er der lækre accesories i stedet. For eksempel de skønne forede handsker herunder.

molo guldhandsker illum kidsMolos afdeling i ILLUM Kids er råt indrettet, og der er opsat masser af inspiration til styling af tøjet. Som bonusinfor bliver jeg nødt til at nævne, at ekspedienten var super sød og imødekommende overfor alle de kunder, som kom forbi, imens jeg var der – noget jeg selv sætter høj pris på, når jeg går ind i en butik. Og så er der bare noget særligt over at kunne prøve og mærke kvaliteten, før man køber. Især til de store børn, hvor pasformen betyder rigtig meget. molo illum kidsILLUM er i øvrigt et af de smukkeste og ældste stormagasiner i Danmark, og det har helt klart noget at sige for min oplevelse af at gå derind og handle. Hvis I nogensinde har set serien “The Paradise” om begyndelsen på et af verdens første stormagasiner, så ved I hvad jeg snakker om. Hvis ikke så få den set, and then you will know 😉

I finder ILLUM Kids på tredje sal, og der er masser af små afdelinger med lækre tøjmærker. Molo er blot ét af dem.molo illum kidsmolo illum kids

2 kommentarer

 • Jeg er selv helt vild med MOLO.Jeg tager normalt forbi Feen & Frøen, da deres fysiske butik ligger ganske kort fra hvor vi bor. De har faktisk en hel del MOLO, endda billigt se selv http://www.feen-froen.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • copenhagenkiddo

   Hej Lisa

   Det er også bare fint. Jeg kan nu ikke lige se, at det skulle være billigere der.

   Kh Signe

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Københavns natur og byhøst