Den bedste æblekage med mandler og kanel

Opgradér din bObles donut. Swing swing

bobles donut gyngebobles donut gyngebobles donut gyngeIMG_0210 (3)blog2Præsentation af bObles nyhed

Vi var for nylig til præsentation af bObles’ nyeste skud på stammen. Nemlig tilbehør til den eksisterende bObles donut, så den kan laves om til en gynge. Bolette, grundlæggeren af bObles, valgte på denne skønne eftermiddag at præsentere deres donut og dens muligheder til børnene fremfor os voksne. Imens kunne vi hyggesnakke med et glas bobler.

Børnene var helt solgt og blev inspireret til en masse nye måder at bruge deres tumlemøbler på. Der var også hængt donuts op i det nye ophæng, så børnene kunne slå sig løs på gyngerne.

 

Multifunktionel bObles donut

Udover en masse meget vilde gyngeture, blev der balanceret og hoppet på de farverige bObles donuts, og så var det altså også virkelig sjovt at bryde med dem to og to. Det er ret skønt med multifunktionelt legetøj, som samtidig opfordrer børnene til fysisk aktivitet. Og tro mig, man kan hoppe på den donut. Jeg præsterede selv at sætte mig ned på en donut med mit champagneglas i hånden, hvorefter jeg faldt pladask bagover, og der var boblevand udover det hele. Alt sammen fordi jeg ikke var helt opmærksom på, hvor fjedrende den var. Eller også er det bare min vestibulære sans, der trænger til at blive trænet. Det blev da påpeget efterfølgende 😉

Alle tre donut-størrelser kan laves om til gynge ved at tage skumproppen i midten ud, sætte gyngedelen i og puste den op igen. Så er den klar til at blive hængt op. Gyngedelen koster 270 kr. og hvis du ikke allerede har en donut, så kan den mindste størrelse anskaffes for 299 kr.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den bedste æblekage med mandler og kanel