Natur i byen. What's not to like

Test af vinterstøvler til børn

Sidste vinter testede børnene hver sit par vinterstøvler. Jeg ventede med at udgive anmeldelsen til nu, hvor flere måske går og overvejer, om det er tid til at købe vinterstøvler. Vi har både testet et par fra By Kier og et par fra Rugged Gear. For en god ordens skyld vil jeg nævne, at de er modtaget med henblik på test og herefter destrueret.

Test af vinterstøvler fra By Kier

test af vinterstøvler by kierVi har testet et par vinterstøvler i camouflage med TEX membran. Nu var sidste vinter meget mild, så derfor har vi ikke haft mulighed for at teste dem på de virkelig kolde dage. Men der er i hvert fald ikke blevet klaget over kolde fødder en eneste gang på de dage, hvor det var koldest.

Læderet har holdt sig rigtig fint, og det samme har alle syninger. Vi har især været store fans af den ekstra forstærkning, der er på snuden. Det er helt sikkert dens fortjeneste, at støvlerne har hold sig så pæne som de har.

Prisen var også helt rimelig, og ca 25% billigere end de vinterstøvler man kan købe i butikkerne. Til gengæld kan det også være lidt besværligt, at man ikke kan komme i butik og prøve dem og se, om de passer til barnets fod.

Test af vinterstøvler fra Rugged Gear

test af vinterstøvler rugged gearSelve designet på vinterstøvlerne fra Rugged Gear tiltaler både mig og børnene. De er super fede, og detaljerne kan varieres efter smag. V har fx testet med grå leoparddetaljer på snude og stjerne, men de kommer også i pink lak og flere andre varianter.

Vinterstøvlerne har ikke TEX-membran, og dette kan evt blive et problem, hvis de skal bruges over en hel vinter med minusgrader. Igen kan jeg kun sige, at vi ikke oplevede de helt kolde dage sidste vinter, og der var ikke en eneste dag, hvor de var i brug, hvor der blev klaget over kolde fødder. Vi havde selv købt et par vinterstøvler med TEX-membran, men hvis Vega selv skulle vælge, så ville det blive støvlerne fra Rugged Gear.

Det sorte læder har holdt sig virkelig pænt og alle syninger har været intakte under brug. Til gengæld har leopard-snuden ikke holdt så godt, og leopard-printet er næsten slidt ned, som I kan se på billederne. Måske havde det været anderledes med lak-snuden? Det er generelt et problem jeg oplever med ALLE de støvler, vi har haft fat i – undtagen de få vi har haft med snude-forstærkning. Så den der forstærkning er vejen frem, hvis støvlerne skal holde til børn, som er meget aktive på legepladsen, selvom leo- og lakdetaljer er pænere.

Prisen ligger igen ca. 25% under den gennemsnitlige pris for vinterstøvler. Men det afspejler også det faktum, at der ikke er TEX-membran, og man derfor skal ud at have fat i et par ekstra termostøvler til de helt kolde dage. Vi har været tilfredse! Find vinterstøvlerne her (endda på udsalg nu)

 photo blog2_zpsorglp9vk.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Natur i byen. What's not to like