Efterårsfine favoritter

Lynhurtig, nem og lækker aftensmad

blog112071602_10152997055271548_1436346619_n

Lige for tiden er det så som så med mine kreative ideer til sund og varieret aftensmad. Så det var meget kærkomment, da Hjem-Is spurgte, om jeg ville afprøve deres sprøde kyllingelår-filet, lækre BBQ-køller og ikke mindst kyllingekebab. Lige noget for børnene, og dejligt nemt for mig, som ikke er super god til at tilberede kød.

Faktisk var det ikke overraskende for mig at høre, at Hjem-Is-bilen havde andet end is i bilen. I sommer, da vi var til kolonihaveforeningens sommerfest, fik vi nemlig fortalt stolpe op og stolpe ned om, hvor fantastisk gode pølser de havde. “DROP pølserne fra supermarkedet!! Vi køber ikke andet end pølser fra Hjem-Is-bilen” sagde grillmeisteren til festen. Vi fornemmede lis’som, at det var et meget seriøst emne for ham.

Hjem-Is bilen kommer mange gange ugentligt i kolonihavekvarteret, men vi nåede ikke deres pølser og ej heller deres kyllingeprodukter. Men i går blev altså dagen, og hold nu op, hvor var det bare super nemt. Kødet er egentlig tilberedt, så det kan både spises koldt (efter optøning), men ellers er det bare at smide det direkte på panden eller i ovnen, og der er virkelig et minimum at forberedelse.hjem-is kylling pølserhjem-is kylling pølser {Stuffed kyllingelår-filet før de kom i ovnen}

Favoritten hos familien blev kyllingelår-fileten, som var uden ben. De blev udstoppet med pistacienødder, persille og feta og derefter bagt i ovnen. I følge både Folke og Thomas var det overraskende lækkert og Folke udbrød, at dét VAR da en hyggelig aften!
hjem-is kylling pølserDet var ikke engang nødvendigt at krydre kyllingerne. Fyldet skulle blot ind i “lommen” og så var det det. De fik 30 minutter i ovnen og blev serveret med lækker salat og en god agurkedressing med både persille og mynte. Virkelig god kombination af krydderurter, i øvrigt!
hjem-is kylling pølserhjem-is kylling pølserhjem-is kylling pølserhjem-is kylling pølser
Selv Vilfred rakte ud og ville smage på retterne, og han var helt i hopla over det. Vi hyggede os og lavede sodavandssmagning med de forskellige flasker med brus. Sådan en hverdagsaften kan hurtigt gøres til lidt af en fest.

Kyllingekebab’en er perfekt til både grove pitabrød og wraps, og der kan tilføjes en masse forskellige grøntsager og guacamole, så børnene får noget sundt i sig. Vores egne unger er især til ærter, majs, tomater og agurk. Og så en god dressing af creme fraiche, krydderurter og citron. Så spiller det for os alle sammen.

Hvis I vil læse mere omkring produkterne og se det store udvalg (som også indebærer foccacia, pizza og meget mere), så kan I finde alle informationerne på Hjem-Is’ hjemmeside og derudover har de en Facebookside, hvor der bliver postet konkurrencer og gode tilbud. Den finder I HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårsfine favoritter