Donsje Amsterdam hjemmesko i læder (med gratis fragt)

Nattøj til børn på budget og putterutiner

Lidt mere tøj på budget. I dag har jeg fundet en masse fint nattøj til børn. Og med de sødeste prints. Det todelte sæt nattøj med bjørnen er favoritten, og det koster 119 kr for sættet. Der er meget mere nattøj her

Vi skifter til nattøj som en del af vores putteritual

Jeg prøver selv at indføre en rutine omkring puttetid for mindstebarnet, og en del af den rutine indebærer at vi skifter dagens tøj ud med nattøj og laver lidt puslehygge på puslebordet. Vi reder hår og snakker og griner. Planen er, at vi snarest skal til at læse godnathistorie. Jeg har alle vores gamle Barbapapabøger liggende fra de to store børn. Og de bøger har den perfekte længde for en godnathistorie og gode billeder at tale ud fra.

Har I faste putteritualer, og hvad kan I anbefale?

 

Se også indlægget om bløde babybukser med print

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Donsje Amsterdam hjemmesko i læder (med gratis fragt)