Syndig brownie med dulce de leche

Små hyggelige ting

Endelig er der tid til at sysle lidt. Efter at have siddet lidt fast i et strikkeprojekt alt for længe, opfordrede Signe mig til at kaste mig over noget nyt og nemt for at vække strikkelysten lidt til live igen. Jeg havde længe lovet Vega en lyserød strikket hue, og jeg er nu i fuld gang med at strikke netop det – krydret med lidt freestyle mønster. Bortset fra farven, så tror jeg faktisk den bliver ret vellykket, og jeg overvejer at lave den i hvid og grå efterfølgende. IMG_0971

Jeg har også købt ind af perler på eBay, og hygger mig med at lave fine perlearmbånd. Jeg finder inspiration til armbånd på Pinterest, hvor jeg blandt andet har kigget på de nedenstående.

Jeg har dog hverken fundet kvaste eller smykkelåse. Jeg laver dem i stedet for med gennemsigtig elastisk snøre, og det er nemt og bekvemt, når de skal af og på i en travl hverdag. Men de er nu fine med en rigtig lås.

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Syndig brownie med dulce de leche