Detektiv Dunkeldirk og Julemysteriet

Hverdagsglimt og byens bedste croissant

12298142_10153065674166548_527323334_o-1024x768Jeg har haft den bedste dag i dag. Absolut intet var planlagt andet end at google mig frem til en ny hudplejerutine #firstworldproblems. Derfor spurgte Thomas, om vi ikke skulle trille en tur ud sammen. Der var nogle ting, der skulle købes. Blandt andet de sidste kalendergaver. Derfor endte vi på Fisketorvet, som altså bare er nemmest og mest praktisk, når der skal ordnes en masse i gåafstand. Og en lille advarsel – der kommer et godt gammelt tilbudstip i dette indlæg.

miss etoile popupstoreUndervejs derovre fik jeg mig nemlig lige en tur rundt alene og endte i Miss Etoiles popupshop, hvor alle deres ting er så satans billige, at det ikke er muligt at gå derfra uden mindst at købe et par ting eller fem. Står der fødselsdag eller venindehygge for døren, så er det også muligt at finde skønne sager at pynte med for ingen penge. Blot et tip herfra. De skønneste bambusskåle kunne man også købe tre af for en flad 50’er!miss etoile popupstoreOg endnu bedre, så har Zara åbnet en gigantisk butik derovre. Børneafdelingen er absolut fantastisk og jeg kunne have brugt en hel månedsløn. Nøjedes dog med et par vinterstøvler i læder til Vega til den nette sum af 369 kr.

Jeg har også været på jagt efter nogle hvide stearinlys med falsk flamme (LED-pære der blafrer), som ser helt ægte ud. Kender I dem? De er normalt ret dyre, men jeg fandt nogle rigtig pæne i Silvan til en meget billig penge. Så det tip er hermed også givet videre.stearinlys bloklys LEDMen nok om det. Efter et par timer for meget derovre slentrede vi hjemad for at hente de store fra skolen. Og derefter stod den ellers bare på hygge hjemme på stuegulvet med både iPads og TV tændt og bøgerne fremme, så der kunne læses højt. Og der blev tumlet til den store gulvmedalje (nyt ord) med Vilfred flyvene på mine knæ, til lyden af LEGO Friends på japansk. Vega havde fundet det på YouTube. Det lød ærligt talt ret irriterende. Især når de sang! Men hun var ikke interesseret i min hjælp til at finde filmene på dansk.

gule numser i kinaSå i stedet lokkede jeg hende med Numsebogen, der blandt andet informerede os om, at numser i Kina er gule. Og det jublede hun ret meget over eftersom det måtte betyde, at hendes venner Aksel og Laura, som bor i Kina, må have fået gule numser!!!

I morgen tidlig står den på kåring af byens bedste croissant sammen med YELP, og det glæder jeg mig til, kan I nok forstå. Tirsdag er normalt min træningsdag. Men i dag bliver træning skiftet ud med croissantsmagning. Ikke dårligt. Cykelturen dertil må gælde for dagens motion!

Hvor har I smagt den bedste croissant? Jeg må ærligt indrømme, at jeg mest er til 7Elevens eller madelcroissanten hos Wulff & Konstali. Men måske jeg bliver overrasket i morgen!

 

2 kommentarer

  • Uh, den med mandel fra W&K er også god. Men den bedste får man hos Democratic Coffee i Krystalgade.

    God fornøjelse i morgen.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Detektiv Dunkeldirk og Julemysteriet