Natlamper til børn {børneværelset}

Køb fine ting fra Sebra mens børnene leger

blog1 illum julegaverPå øverste etage i Illum finder du et stort hjørne, hvor det bugner af lækre kvalitetsprodukter til børn fra Sebra.

Sebra er en del af Inspiration og har et stort legehjørne, som hellere end gerne må benyttes. Der er både en tipi, hvor man kan gemme sig eller et fint legekøkken hvor et af Sebras nyeste skud på stammen kan afprøves – nemlig det fine melaminstel i legekøkken-størrelse. Så måske skulle far sende mor ud på indkøb, alt imens han leger med familiens mindste i Sebras legehjørne. En løsning jeg selv ville elske. Så kan man jo efterfølgende tage rundt alle sammen og se på det fine julepyntede København og spise en æbleskive eller to på en cafe.

Men tilbage til Sebra. Her er det nemlig også oplagt at finde gaver. Enten julegaver til de mindste eller barsels- eller dåbsgave. Der er alt fra legetøj til udstyr til børneværelset. Jeg har fundet nogle favoritter, som I kan se herunder.

sebra illum spisetidDer er forskellige spisestel hos Sebra. Både de klassiske i melamin, men også Sebras helt nye tiltag – spisestellet i miljøvenlig bambus. Et sæt består af flad tallerken, som er inddelt i tre rum, en dyb tallerken og en kop med hank. De kommer i to farvenuancer og koster 149 kr. En ret fin pris, synes jeg!

Illum sebra legetøjSebra har også et lille men virkelig fint udvalg af legetøj. Legetøjet er i pæne afdæmpede farver. Sættet bestående af klædeskab og dukkeseng er helt fantastisk, og tænk lige at have et skab, hvor man kan hænge sin dukkes tøj pænt ind på bøjler. SÅ fint!

sebra skrivebordSkrivebordet fra Sebra har længe stået på ønskesedlen (min forstås) til Vegas børneværelse! Det er pænt og enkelt. Fylder ikke så meget, og så kan du få matchende hylder, som også opsættes med de pæne bøjler, som også kommer i flere forskellige douche farver. Perfekt til børneværelser, som ikke har så mange kvadratmeter!

sebra illum sengetidDen ultra populære Kiliseng fra Sebra, kan I også finde derinde. Vi har den selv på Vilfreds værelse og er så glade for den. Både fordi den er pæn, men også fordi den kan laves om til juniorseng og dermed kan bruges længe. De hæklede sovedyr er også fra Sebra.

Alt i alt et sted jeg selv kunne bruge riiiigtig mange penge!

En ekstra ting, jeg oplevede i Inspiration i Illum var, at man for en 10’er kan købe et fint vedhæng fra Georg Jensen, som både kan bruges på fint indpakkede gaver eller på juletræet. For hvert solgt vedhæng går 2 kr. direkte til Børnecancerfonden. Man kan købe lige så mange man vil, så det er alletiders ide til juletræspynt. I kan skimte den på posen herunder

georg jensen børnecancerfonden

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Natlamper til børn {børneværelset}