Barnets Verden - god legetøjsbutik

Prismen – Anbefaling af lokaler til børnefødselsdag

børnefødselsdag i københavnBørnefødselsdag i Prismen

I weekenden holdt som sagt endnu en børnefødselsdag. Der kom omkring 25 børn, og det kunne vores lejlighed ikke rumme, og derudover turde vi ikke at satse på at holde den udendørs på den her årstid. Og heldigvis for det, for det regnede!

 prismen lokaler til børnefødselsdag københavn

Vi slog os derfor sammen med to andre familier fra klassen og lejede os ind i Prismen på Amager. Her kunne vi leje Kultursalen, som er et kæmpe rum, hvor der både er plads til bordopdækning og et legeområde med store skumplader.

For at få lov at holde fødselsdag i Kultursalen, skal mad og drikke også købes her. Så vi betalte os faktisk fra det hele, men når man er tre om at dele regningen, så er det faktisk ikke dyrere, end hvis vi havde holdt det hjemme og selv lavet mad. Og jeg må indrømme at efter sidste weekends strabadser i køkkenet, så var jeg lidt mat i sokkerne.

Maden var jeg ret imponeret over. Ikke at det var stort og prangende. Det var faktisk ret simpelt, men til gengæld rigtig lækkert. Store lækre og sprøde boller bagt fra bunden (med smør og marmelade til) og et udvalg af tre forskellige slags kager, som smagte himmelsk. Derudover var der saftevandsmaskine og kaffe til de voksne.

Vi var så heldige, at der på netop vores lørdag var Åben Hal i Prismen. Det betød, at man for et ekstra beløb kunne købe adgang til hallen, så børnene kunne gå derind og tumle amok i de tre timer, festen varede. Der var alle mulige redskaber fremme. Klatrevæg, basketbold, små spingtrampoliner og en masse andre gymnastikredskaber.

Det var et kæmpe hit. Især fordi 7-8 årige børn har ufatteligt meget krudt i røven, og det kunne de altså bruge ude i hallen. De børn som havde brug for mere rolige rammer, kunne så komme ind i vores eget lokale, hvor vi hyggede med lidt limbo rock. Vi havde egentlig også planlagt at lave stopdans og ballondans, men det nåede vi aldrig til.

Jeg er så tilfreds med dagen, at Prismen får min anbefalinger med på vejen. Det er et alletiders sted at holde børnefødselsdag, og hvis det er muligt, så prøv at lægge det samtidig med Åben Hal.

P.S. Hvis I vil prøve åben hal uden at holde fødselsdag, så kan I tjekke Prismens hjemmeside ud, hvor datoerne bliver annonceret. Det koster 40 kr. for en voksen med tre børn.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barnets Verden - god legetøjsbutik