Ideer til pigefødselsdag og prisvenligt pynt

Vores weekend

Reklame i form af affiliatelinks

Weekenden var en rigtig dejlig af slagsen. Vi nåede både at være sociale (mest børnene) men også bare at være sammen os fem ude at lave noget særligt. F og jeg gik en tur alene. Han havde lige brug for at have mig lidt for sig selv, så vi gik ud med kameraet og hyggede os lidt med det. Han synes det er sjovt at tage billeder med mit spejlrefleks, og så vil han også gerne have, at jeg tager billeder når han svinger sig som en anden akrobat i legepladsens klatrestativer.

mdk city biker læderjakkeganni masha texas bootsPå billederne har jeg blandt andet mine nye støvler fra Ganni på. De er absolut dejlige og varme, og I kan finde dem HER, hvis I også vil have fat i et par. Jeg har også fået mig den blødeste blødeste (ad-link) læderjakke fra MDK. Den sidder helt perfekt, og jeg kunne ikke stå for den i butikken Geistgnist i Fredericia. Jeg fortalte straks den søde ekspedient, at jeg altså under ingen omstændigheder skulle have jakken. Jeg skulle bare lige prøve den. Og se hvordan den egentlig sad.

Best case – jakken ville skuffe mig, og jeg kunne gå der fra uden at tænke mere på den. MEN den sad altså lige i skabet, og jeg endte med at have jakken med derfra. Det er sjældent, jeg har prøvet en læderjakke, der sad så pænt. Og så er jeg bare glad for biker-detaljer hvad end det er mode eller ej. Og lige en sidebemærkning – hvis I nogensinde kommer på de kanter. Altså Fredericia og omegn, så kan jeg kun anbefale butikken og deres vildt venlige og kompetente betjening.

islands brygge bomberjakke milk copenhagenbomberjakke milk copenhagenbomberjakke milk copenhagenbomberjakke milk copenhagenNå, det var et lille sidespring. F og jeg hyggede ovre på skolen, hvor han cyklede uendeligt mange runder i skolegården og gik armgang og svingede sig frem og tilbage i klatrestativet. Det var hyggeligt, og vi fik snakket lidt frem og tilbage om stort og småt. Hans jakke er simpelthen så fin, og fortjener en anbefaling. Den er dejlig lun, og han vælger den klart frem for sin rigtige vinterjakke. Vigtigst af alt – der er masser af lommer alle mulige steder på jakken. Det er essentielt i hans øjne 😉 Bomberjakken er fra Milk Copenhagen og koster 349 kr.

halloween græskarhalloween ansigtsmaling nemLørdag eftermiddag gik børnene ud for at sige Slik eller ballade. Halloween er ikke en tradition jeg havde tænkt mig at dyrke, men når skolen fejrer det, så sniger det sig jo ind i børnenes bevidsthed og det er næsten større end fastelavn i deres hoved, tror jeg. Så vi gik gang i ansigtsmaling og klæd-ud-tøj og fandt sammen med en anden sød familie fra gården. Og så gik vi ellers fra køkkentrappe til køkkentrappe, hvor børnene løb op og bankede på. Jeg er virkelig overrasket over, hvor mange der havde slik til dem. De kom hjem med nogle meget fyldte poser. Vi afsluttede eftermiddagen hjemme hos de andre, hvor børnene smugspiste lidt af deres slik og vi andre drak gløgg og spiste popcorn og sludrede. Jeg fik blandt andet præsenteret en ny social platform, der hedder Periscope, hvor folk fra hele verden live streamer helt almindelige dagligdagsting. Wow nogle underlige mennesker der dukkede op. Jeg er spændt på, om det vokser sig lige så stort som Instagram, eller om det er et flop. Har I hørt om den?

6 kommentarer

 • […] Og så et close up af tasken, som Thomas gav mig i fødselsdagsgave. Den er i brug konstant. Jeg er simpelthen så glad for den, både på grund af størrelsen og de mange rum, som gør det nemt at holde styr på mine ting. Find den her. Læderjakken er en yndlings fra sidste år, men den kan stadig købes. Jeg linker til den i det her indlæg. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Donna

  Hejsa – må man være så uhøflig og spørge om hvilken størrelse læderjakke du har købt? ^_^
  Den er super fed, så overvejer selv at bestille den! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Donna

   Ja selvølgelig må du det 🙂 Jeg synes også den er sindssygt flot, og jeg er så glad for den 😉 Nu må vejret gerne bare holde, så den kan komme rigtigt i brug. Jeg har valgt den i str. 36 og den er helt perfekt til mig.

   Kh Signe

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Donna

   Hey Signe,
   Tak for svar! Den er bestilt nu, og jeg venter spændt på at modtage den! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Yay!! Jeg håber du bliver glad for den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] overveje at bestille i str. 16. Den koster 349 kr. og selvom jeg er ultraglad for min smukke og allerblødeste bikerjakke fra Munderingskompagniet, så kunne det være skønt med en ekstra jakke, når jeg har lyst til lidt forandring. Et andet […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ideer til pigefødselsdag og prisvenligt pynt