Den perfekte julegave til den et-årige

Endelig havde vi fundet en fællesserie men SÅ…!

hjemmelavede flødebollerKender I det… man har endelig fundet en serie på Netflix som begge gider at se. Popcornene, de sidste hjemmelavede flødeboller (med lakrids!) og tæppet er fundet frem, og der bliver hygget i sofaen til de første par afsnit. Det sidste dog kun set halvt for mit vedkommende på grund af ekstremt tunge øjenlåg hrmmhrmm!! Ja, så jeg var altså lidt bagud til i dag, men tænkte at jeg kunne nå at indhente de par minutter inden det blev serie-sofa-tid igen.

Til min store forargelse finder jeg så ud af, at nogen har set to afsnit videre i serien. Vi taler altså om Jessica Jones. Den nye Netflix serie om Marvel superhelten! En serie vi begge gad! Men en vis lille herre – familiens mindste – havde valgt at sove en lang middagslur, og så kunne familiens ældste altså ikke dy sig for at se videre. Hvor typisk er det ikke lige? Nu må jeg se, om det kan hentes ind, så vi kan fortsætte resten sammen 🙂

Hvilke serier kan I lide at se sammen med jeres bedre halvdel? Måske vi skal have noget inspiration. Vi ser og har blandt andre set Homeland, Dexter, Breaking Bad, The 100 og Heroes Reborn. Men efterhånden er vi vokset lidt fra hinanden – seriewise altså! Før kunne han lokkes med på Greys Anatomy, The O.C. og Gossip Girl. Den går altså ikke længere!

12 kommentarer

 • Hihi. Typisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • copenhagenkiddo

   Ja så typisk! Det lyder til at Under The Dome og Narcos er nogle gode bud. Marco Polo har vi også set, men det var lige da jeg var ved at lære at strikke, så det var vist mest strikkepindene, der havde min opmærksomhed 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mum

  Hvad med Narcos? Den har vi gang i pt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • copenhagenkiddo

   Den har jeg hørt godt om. Er I glade for den?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mum

   Ja meget! Den er faktisk mega spændende. Sjov stil med blanding af autentiske tv-klip og sådan. Vildt at det rent faktisk er foregået.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, den går altså ikke :-/
  Vi har også set – udover en del af dem, du nævner – True Detective på HBO, og det er en god kæresteserie herhjemme. Jeg ser Downton Abbey i øjeblikket, og Mads dør langsomt over det – sådan er vi så forskellige 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • copenhagenkiddo

   Hahaha! Jeg ser også Downton Abbey. ELSKER det! 😀

   Kram

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • copenhagenkiddo

   Og det kan godt være vi skal investere i HBO. Vi har lige sagt vores tv-abonnement op og må/skal nu vælge en streamingpakke udover Netflix. Men jeg er i tvivl om jeg kan undvære TV2. Er I glade for HBO?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sons of Anarchy!!!! Fantastisk serie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • copenhagenkiddo

   Årh ja, det er rigtigt! Den har jeg fået anbefalet af mange. Af en eller anden grund kan jeg ikke lokke kæresten med til at se den.

   Kh Signe

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kim

  Ondt!
  Vi ser kun serier sammen. Har i set marvels “daredevil”? Minder om Jessica Jones.
  Lige nu ser vi “under the dome “. Den er ret god

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • copenhagenkiddo

   Haha ja så ondt! Og han kan slet ikke stopppe, så jeg når aldrig derhen til at vi kan se den sammen. Vi har også set Daredevil, og var vilde med den. Måske vi skal prøve Under The Dome. Tak for tippet 🙂
   Kh Signe

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den perfekte julegave til den et-årige