Nem, personlig og billig gave til pakkeleg

Glædelig baghjul

12449204_10153128149696548_1019487005_o-768x1024Jeg håber I har haft nogle dejlige juledage? Det har vi i hvert fald i vores familie. Efter fyraften d. 22. december drønede jeg alt hvad jeg kunne hjem på cykel, så vi kunne pakke bilen og vende snuden mod vest. Juledagene skulle nemlig holdes hos mine forældre på Fyn, og vi ville gerne have så mange hele dage derovre som muligt.

D. 23. december nød ungerne bare at se deres bedsteforældre igen. Thomas hjalp med praktiske ting som lampeophængning af min fars julegave, som han fik før tid. Vi vidste nemlig, at han nok ikke kunne holde sig vågen til oppakning af gaver d. 24. så hvorfor ikke give den i god tid, så han kunne nyde synet af den i juledagene?

D. 24. december var vi traditionen tro på besøg hos min veninde og hendes familie, hvor en masse folk samles om risengrød ved middagstid og ønsker glædelig jul. Det var som altid hyggeligt, og så fik vi lige nogle flere aftaler i hus, så vi i hvert fald ikke kom til at kede os i juledagene. Dagen gik lynhurtigt, og jeg nåede ikke i kirke, som jeg ellers havde planlagt. Børnene fik deres første julegave inden ris a la manden. Så ville det give bedre tid til at nyde hver enkelt gave, hvis de blev spredt lidt ud. Første gave var et par rulleskøjter, som de fik lov at rulle på indendørs, og det var nok årets bedste gave. De sad nærmest på fødderne fra morgen til aften alle dagene, når vi altså ikke lige var ude at besøge vores venner. Resten af juleaften forløb stille og roligt,  kun lige afbrudt af putning af morfar og Vilfred inden resten af gaverne blev pakket op en efter en, så alle så, hvad de andre fik.rulleskøjter børnrulleskøjter børnKl. 22 åbnede F sin sidste pakke, og han kunne næsten ikke holde sig vågen til at gøre det, og lagde sig pladask på sofaen og faldt i søvn på et splitsekund. Netop derfor går jeg meget op i, at det hele ikke bliver for sent, for de kan altså ikke holde sig vågne til det efter en forventningsfuld dag. Hvordan er jeres traditioner mon?

Resten af juledagene gik med kaffebesøg og afslapning. Jeg er i gang med et nyt strikkeprojekt. En fin mørkeblå boblecardigan i uld. Jeg tænker den bliver god til opstarten i dagplejen efter nytår. Der skal bruges uld i massevis, så vi skærmer os bedst muligt mod sygedage.strikket boblecardiganOg på vejen hjem mod København aflagde vi min venindes arbejde a.k.a. “bamsefabrikken” et besøg. Nature Planet hedder den, og de laver et væld af fine bamser, og for hver solgt bamse går der penge til et velgørende formål. Børnene, især V, var helt ekstatiske og ønskede sig stort set alle bamser i showroomet, og de fik lov at se lageret, som har bamser fra gulv til loft. De var meget imponerede, og jeg tror lige min veninde fik en ekstra stjerne i deres bog. Tænk at arbejde med at lave bamser!!12465107_10153128147466548_1584419906_onature planet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem, personlig og billig gave til pakkeleg