Projekt pæn hud {rosacea} #1

Julegaver på den nemme måde

blog1nemt julegaveindkøbJeg plejer at være typen, der er i god tid med julegaverne hvert år. Men i år er jeg bare ikke rigtig kommet i gang. Og det endda på trods af, at jeg egentlig har tiden til det for en gangs skyld. Sidste år købte jeg de fleste gaver på webshops og sørgede for at koordinere med de andre i familien, så der ikke skulle byttes i form af at sende pakkerne retur osv.

Men mange andre havde fået samme idé som jeg, og det resulterede seriøst i flere timer (samlet set) som blev brugt på at stå i kø på posthuset. Den ene gang med over 70 numre før mig!! På daværende tidspunkt var jeg højgravid og svedte som en hest. Så at stå i over en time på posthuset og vente, var ikke det fedeste i verden.

Samtidig var der flere gange andre ventende på posthuset, som jeg kendte sparsomt, men ikke nok til at vide, hvad vi lige skulle tale om i ventetiden. Jeg vidste, det ville blive super akavet, hvis vi først fik øjenkontakt og orkede faktisk ikke den tvungne smalltalk i den lange ventetid. Men samtidig er det vildt kunstigt at stå og kigge i alle mulige andre retninger i så lang tid. På det punkt kan jeg godt være lidt socialt handicappet. Anyways ventetiden på posthuset orker jeg ikke i år, så der skal købes julegaver i fysiske butikker.gode julegaverNu har jeg været i Illum er par gange på det seneste, som I kan læse om både her og her. Og det er i virkeligheden nok der, jeg ender med at købe de fleste julegaver.

Kan det egentlig være nemmere? Nærmest alt er samlet på et sted, så jeg kan købe gaver til alle familiens generationer derinde. Lækkert tøj til alle aldre, smukke ting til boligen og bøger til læsehesten. OG så er der så smukt pyntet op derinde, at man ikke kan undgå at komme i julestemning.gode julegaverJeg har fundet nogle forskellige ting, som måske kan inspirere til jeres julegaver. Både til børn, men også lidt grøn i form af planter og flotte skjulere som er så lækkert i boligindretningen!12351902_10153087009106548_1376659706_o^^Skønne børnesko med nitter. Find dem på øverste etage i Illum^^

gode julegaver^^Lækre planter i massevis^^

gode julegavergode julegaver^^Flot kaktus i lerkrukke og fine ting i messing^^

gode julegaver^^Potteplanteskjulere i messing^^

gode julegaver^^Det fineste tøj fra Wheat^^

gode julegaver^^ Opbevaringsløsninger i køkkenet kan man aldrig få nok af^^

gode julegaver nemt^^ Skøn pude ^^

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Projekt pæn hud {rosacea} #1