Projekt pæn hud #3

Gode dage

hjemmestrikket hue opskriftDet har været nogle gode dage på det sidste – altså når man lige ser bort fra problemerne med studiet. Men ellers har jeg nydt det med gode ture i den fine sne. Jeg putter mig godt i min tykke dynejakke fra Monki og masser af strik (se min opskrift på den strikkede hue her) og mit uldtørklæde. Et par uldsokker i mine dejlige vinterstøvler fra Ganni, og så kører det altså!vibekeForleden tilbragte jeg formiddagen hos en god veninde, hvor vi drak både te og kaffe og spiste de lækre bløde boller fra Emmery’s, som er sødet med dadler. Kender I dem? De er noget så lækre, og hvis man lige varmer dem og putter tandsmør på, så er det virkelig en treat! Derudover stiller hun altid en masse skønne ting på bordet, så man kan guffe, mens man snakker!

Vi endte med at knævre hele formiddagen og middagen væk, og så kørte jeg direkte hen og hentede ungerne. Vilfred sov, da jeg skulle hente, så jeg udnyttede tiden med at gå rundt på smukke Christianshavn, indtil han vågnede, så vi kunne cykle hjem. Øj, hvor kommer jeg til at savne at have formiddagene fri en gang i mellem. Det er altså rart!chrhavn  cirkelbroen Derhjemme biksede jeg endnu en juice sammen. Det er virkelig sjovt at eksperimentere med forskellige frugter og grøntsager, og den her blev dejlig og meget sur. Hvilket jeg godt kan lide. Hvis du vil prøve kræfter med den, så finder du opskriften under billedet.juice

Opskrift på syrlig (lad os bare kalde den sur) tropejuice:

  • 2-3 gulerødder
  • 2 mandariner
  • 1 lime med skal
  • Ingefær
  • 2 kiwi
  • 1 passionsfrugt
  • 1 lille ananas
  • Evt. mynte

Og så med min favorit-te til. Så bliver det ikke bedre som et lille mellemmåltid, hvis man altså er til sure juicer!

Sov godt derude. Nu vil jeg falde i søvn til en serie, så jeg er frisk til i morgen, hvor arbejdet kalder 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Projekt pæn hud #3