Nytår og tilbage til hverdagen

Godt nytår!

nytårs makeupGodt nytår kære læsere!! Jeg håber I havde en dejlig aften, uanset om det var et brag af en fest eller en stille og rolig hyggeaften. Vi hyggede os, børnene legede, kiggede på fyrværkeri og var længe oppe, men vi andre snakkede og spiste til sent ud på natten.nytår med børn

Vega dejsede om inden midnat, men Vilfred holdt til en to-tiden (ikke efter planen, men han kunne ikke sove pga. larmen fra fyrværkeriet) og Folke til halv tre! Jeg tror det er hans bedste nytårs aften til dato – alene på grund af fyrværkeriet. Jeg er ikke selv fan af fyrværkeri og plejer aldrig at købe det. Men værterne havde købt en masse forskelligt, og det var altså lige i børnenes ånd.

I dag har vi været trætte, for vi var først hjemme i vores seng kl. 5 i morges, efter en gåtur hjem i de kolde og tomme gader.  Det er det værste ved at skulle hjem fra en fest med børn. Jeg er ikke fan at at gå rundt med dem ude om natten! Heldigvis gik det godt, og de sov fra det hele i deres soveposer, som de puttede i i ladcyklen.

Børnene sov selvfølgelig ikke specielt længe i dag. Jeg fik heldigvis lov at slumre, og stod op ved 10-tiden, men trætheden har tynget 😉 Heldigvis har jeg en mand, der har stået for at underholde mindstemanden, og de to store har været svært glade for Netflix ad libitum i dag!

Thomas har netop været i kiosken efter fredagsslik og Vilfred sover lur. Jeg burde vække ham nu, hvis han skal sove i nogenlunde tid i aften. Nu skal vi til at tilbage til gode sengetider, inden skolen starter igen på mandag. Vores døgnrytme er skredet en del her i juleferien.

Jeg håber I har en dejlig 1. januar uden for mange planer. Det er ret skønt bare at ligge og dase med god samvittighed!

2 kommentarer

 • Godt nytår! Lyder som en dejlig aften 🙂 Har det ligesådan med at gå ude om natten. Selvom vi bare skulle gennem nogle stille villaveje føles det alligevel lidt utrygt med børn ude om natten :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • copenhagenkiddo

   I lige måde Henriette. Og ja, det var det i hvert fald!

   God weekend inden hverdagen starter igen.

   Kh Signe

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytår og tilbage til hverdagen