Interiør inspiration

Søvnmangel og studiebekymringer

vilfred-768x1024God morgen! Jeg håber du har fået en god nats søvn. Det er ikke lige tilfældet her. Jeg kom hjem ved 22-tiden i går. Og kender du det? Jeg har altså brug for lidt mig-tid, hvor jeg kobler af, inden jeg lægger mig til at sove. Så jeg satte en serie på computeren, og så blev kl. alligevel lidt over elleve. Vilfred vågnede ikke til sin normale “inden-midnat-amning”, så ved 2-tiden måtte jeg amme. Kl. 4.30 vågnede han så og var frisk. Thomas startede med at have ham inde i stuen, men endte med at tage ham med ind til mig, hvor jeg håbede at endnu en amning kunne få ham til at sove. Men nej… Så jeg er godt træt i dag med en hovedpine, der begynder at banke på lige så stille…

Men! Ellers går det godt, og de sidste par aftener har han rent faktisk sovet, efter han er blevet lagt. Vi har ellers kæmpet med mange aftener, hvor han vågnede MANGE gange. Så aftenerne har virkelig været en kamp. En kamp, som man ikke orkede at stå med alene, hvorfor vi har prioriteret begge at være hjemme, så vi kunne deles om det hårde arbejde 😉 Men jeg krydser fingre for, at det begynder at gå den rette vej. Lillemanden har været lovligt undskyldt med tre nye tænder på vej og dagplejestart (som i øvrigt stadig går helt vildt godt).

Nu har jeg lige to uger, hvor jeg kun har planlagt arbejde to dage om ugen. De resterende dage kan bruges på at blogge og ordne andre ting inden studiet starter op. Et studie, hvor jeg pludselig ikke ved, hvad jeg skal fordi de har afmeldt mig det ene af mine kurser (som jeg ellers havde fået godkendt) uden at informere mig om det. Jeg opdagede det ved et tilfælde da jeg lige var inde for at tjekke, om alt nu så ud som det skulle for det kommende semester. Så nu tvangstilmelder de mig så et andet kursus, som risikerer slet ikke at være relevant for min uddannelse. ITU udbyder nemlig så få kurser pga. besparelser, at der nærmest ikke var noget at vælge imellem på min linje. Så lidt bekymringer har jeg på den konto! Jeg er typen der planlægger, har styr på deadlines og så videre. Jeg havde endda været ude at skaffe den første bog til kurset, så jeg kunne være velforberedt. Men nu må vi se, hvad det ender med. Jeg kan nemlig først få besked, når semestret går i gang! Smukt, ikke?

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Interiør inspiration