Godt nytår!

Tilbageblik på 2015

Image-12015 har været et begivenhedsrigt år for vores familie. Det var året hvor vores familie blev udvidet med det femte medlem – nemlig vores dejlige nullerbasse Vilfred. Han passer perfekt ind i vores familie, og det er vitterligt den største gave at have tre dejlige, kærlige og glade børn. Han er netop begyndt at vinke og sige hej, og det er bare sødt!

Oveni glæden var der også sorg og bekymring for min far, som lå i kunstig koma i en måned. Hver gang hospitalet prøvede at vække ham, var det med en klump i halsen, at jeg ventede ved telefonen. Steg trykket i hjernen, så de skulle lade ham sove længere endnu? Og ville han nogensinde vågne op? Det var en frygtelig tid, hvor jeg aldrig vidste, hvad der ventede, når telefonen ringede. Heldigvis kom han tilbage til os, men der er stadig lang lang vej og en hård kamp til både ham og min mor. Men vi er så taknemmelige for stadig at have ham hos os!

Det har været et underligt år, fordi vi har skulle kapere så modstridige følelser, men alligevel har det været fyldt med gode oplevelser og nye venskaber er blomstret. Alle nye venskaber er kommet gennem vores børn. Det er altså lidt skægt, at de sådan kan skaffe os nye venner 😉baby mødregruppebaby vF er startet i 1. klasse, og det har været en stor omvæltning. Venne-relationerne er skiftet meget efter sommerferien, og det kan være svært at navigere rundt i, som en lille dreng.

Vega er startet i 0. klasse og tager det i stiv arm. Det har selvfølgelig også været en kæmpe omvæltning, og hun har savnet de mange gode venskaber fra børnehaven, men samtidig har hun fået nogle søde klassekammerater og en masse veninder med ben i næsen, som hende selv. Hun er vokset så meget, og er blevet meget stor meget hurtig. Og alle de konflikter vi havde med hende, og som fyldte ekstremt meget tidligere på året, mærker vi næsten intet til længere. Det er som om, vi er begyndt at tale samme sprog lige pludselig.
 photo 20150811_103056_zps2jtfahmx.jpg

2015 blev også året hvor vi blev de lykkelige ejere af en kolonihave med et dejligt stort hus. Det krævede en sommer fyldt med renoveringsarbejde, men vi håber så meget, at det bliver vores og børnenes fristed mange år frem, og at de vil se tilbage på minderne derfra med glæde, når de engang er voksne. I år har vi dog talt om at drosle ned på renoveringsarbejdet, og nyde sommeren derude med børnene. Om lidt er de store, og jeg vil udnytte, at de stadig gider os, og har lyst til at vi leger og hygger os sammen. Så kan istandsættelse og indretning af huset altså godt vente. I øvrigt er der med SU som en af familiens indkomster, også grænser for, hvor mange penge vi kan smide efter det hus lige nu.

kolonihave IMG_20150718_205427 1437058288264 IMG_20150716_090837 kolonihave

Jeg stoppede min barsel i oktober, hvor Thomas tog over. Vi havde mange forestillinger om, hvordan vi skulle sidde og sludre på cafe flere gange om ugen. Lad mig bare sige, at det langtfra endte sådan. Det skete et par gange, og det var super hyggeligt, men ellers er tiden bare fløjet afsted. Jeg nåede at få nyt job, og sige det op igen for at starte på noget nyt på mandag. Det er lidt kikset at stoppe så hurtigt, men jeg må bare stå ved, at jeg tog en forkert beslutning, og jeg skal holde mig til at arbejde med noget studierelevant ved siden af mit studie. Så jeg er så glad for, at jeg sadlede om! Jeg GLÆDER mig til mandag samtidig med at sommerfuglene blafrer rundt i min mave, og gør mig ret nervøs. Men er det ikke generelt sådan, når man starter nyt job?

Jeg tror, det var de helt store øjeblikke fra vores 2015. Men udover de livsbegivenheder, har der været masser af sjove oplevelser. Blandt andet på grund af gode samarbejder, jeg har gennem bloggen. Jeg håber, at 2016 byder på endnu flere oplevelser, og så har Signe og jeg nogle ideer på bedding, som jeg håber vi får sat i søen. Men lad is se, om det lykkedes nu hvor vi begge stopper på barsel.

Jeg håber, I har lyst til at følge med i det kommende år. Hvis I har holdninger til, hvad der er godt og dårligt indhold herinde, eller bare ønsker om nye tiltag, så må I endelig sige til.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godt nytår!