Baby baby baby!! Babysko

Tøsetur, koncert og feber

12746158_10153211191381548_1780717832_nSom jeg skrev i sidste uge blev vi ramt af sygdom, og jeg blev selv ret sløj i løbet af fredag. Jeg havde LOVET Vega, at vi skulle have en pigedag i lørdags – bare hende og jeg. Men jeg var for syg og måtte aflyse. Hun blev så skuffet, så da jeg vågnede søndag ruskede jeg op i mig selv og følte også, at jeg egentlig var rask.

Vi skulle ha’ den tøsetur, skulle vi! Så vi tog på cafe og blev også helt spontant inviteret til koncert med Dissing og Las – Min mormors gebis, som vi ellers ikke havde nået at få billetter til. Så glæden var stor i det lille hjem!

Cafe-destinationen blev Emmerys på Islands Brygge. De er nemlig meget søde overfor børn og har en god stak bøger, vi kan dykke ned i, når vi er der. Så vi hyggesnakkede, spiste og læste, indtil vi gjorde klar til at cykle videre til koncert. Første cykeltur i den rigtige trafik for Vega, som gjorde det godt trods stor nervøsitet 😉

dissing & las mormors gebisKoncerten var intet mindre end fantastisk for både børn og voksne. Hvis I ser den på plakaten andetsteds, så skynd jer at købe billetter. Musikken var god, musikerne formåede at være på niveau med både børn og voksne, og der var lagt op til at børnene kunne danse og løbe på væggene – Ja, det blev der sagt!

Der blev hoppet og danset, især til “Der bor en mand i en pære”, som mindede mig om en af de bedste fester, jeg har været til med live Balkan-band i en Nørrebro-lejlighed for 10-12 år siden!

Men da koncerten var slut mærkede jeg, at jeg bestemt ikke var blevet rask, og jeg måtte direkte hjem under to dyner, hvor jeg prøvede at få varmen de næste par timer.

Så ugen startede altså med sygdom, som først slap sit tag i min krop – sådan rigtigt – her til morgen!

Formiddagen er gået med at “reade like a writer” og på at skrive en tekst til mit fredagskursus. Om lidt skal jeg over til IT Universitetet til et såkaldt Thesis Market, hvor virksomheder søger studerende til at skrive specialer i samarbejde med dem. Så hey – måske finder jeg et match!

12736299_10153211257301548_864931204_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Baby baby baby!! Babysko