11 flotte nederdele og lidt om hverdagen lige nu

Debut som gymnast og en hyggelig pigetur

{Indeholder reklame i form af affiliatelinks}noa noa miniature

God morgen kære læsere! Jeg håber I nyder weekenden. Som jeg skrev i går skulle vi til opvisning med Vegas gymnastikforening, Salto City, i DGI byen. Jeg har aldrig selv været gymnastikpige, så jeg vidste ikke så meget om det.

Men hvor er jeg dog glad for, at jeg var med! Der var så sindssygt mange tilskuere, og alligevel klarede ungerne det bare SÅ fint, og de var simpelthen så stolte da de løb rundt til musikken og lavede kolbøtter og badutspring!

Vi fejrede det med at tage ud og spise yoghurt-is i sådan en fyld-selv-i-bæger butik, som Vega længe har drømt om. Det smagte virkelig forfærdeligt, men hun var lykkelig og strålede. Med andre ord – hun syntes det har helt perfekt! Hvad mere kan man ønske sig som mor?

Bagefter endte vi med at shoppe lidt til hende. Jeg viser tøjet frem en af dagene. Hun havde ellers lige fået det fineste sæt fra Noa Noa Miniature, så det var slet ikke meningen.

noa noa kronprinsesse mary noa noa miniature nederdel 2016

Den ultrasmukke nederdel er fra Noa Noa Miniature, og skulle efter sigende være en af Kronprinsesse Marys favoritter( hørte jeg fra hende her på Instagram i går). Nederdelen er så lækker i kvaliteten, og den bliver helt sikkert favoritten hos os i denne sæson.

I samme stof har Noa Noa Miniature lavet en utroligt smuk jakke. Men den må stå på ønskelisten for nu. Billedet yder den slet ikke nok retfærdighed. Den skal ses IRL 😉

Blusen med det fine hulmønster er fra samme mærke, og dem tror jeg vi skal have nogle flere af. Den sidder perfekt, er dejligt basis og har alligevel et twist, som gør den ekstra fin! Generelt er hele kollektionen bare s.m.u.k.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

11 flotte nederdele og lidt om hverdagen lige nu