Plantesnak og den kommende weekend

Have, hovedpine og påskeferie

fyn5Jeg fik aldrig opdateret jer på, hvordan det gik med første weekend i kolonihaven. Jeg havde jo glædet mig som en tosset. Samtidig har jeg de sidste 2,5 uge har en genstridig hovedpine fra en anden verden! Jeg har aldrig prøvet noget lignende. Jeg vågner om natten og kan ikke sove på grund af det. Det er skrækkeligt! Jeg dulmede det dog med piller, for jeg VILLE ud i kolonihaven og have haveterapi. Og ikke mindst ville jeg være nogens mor, som ikke bare kom hjem fra arbejde og lagde sig ind i seng med slukket lys!
Så vi fik købt sortmalede pallerammer til højbedene og masser af jord og et par frø. Faktisk kunne jeg jo ikke rigtig plante noget endnu, men jeg har sat en masse frø i gang med forspiringen. Og så tog jeg chancen og plantede den økologiske rucola, som jeg købte i Tiger.

plante rucola kolonihaven

Jeg såede også frø fra nogle tallerkensmækker jeg fik af vores venner sidste efterår. Jeg synes en lidt “rodet” køkkenhave er dybt charmerende og derfor har jeg sået frøene fra de smukke, dybe orangefarvede blomster lidt rundt omkring i højbedet.

Selvom jeg som person er afhængig af struktur, så formår jeg ikke altid at skabe det i mit eget hjem, og det betyder, at vi lige nu er i gang alt for mange steder i haven. Blandt andet med at grave et træ med kæmpe rod op, så hele plænen er fyldt med haveaffald og grene. Næste gang vi skal derud, skal vi vist have lånt en trailer, så vi kan komme af med alt det rod, inden vi fortsætter de adskillige projekter, vi er påbegyndt.

kolonihaven spæd forår

Vi fik også købt nogle smukke marmorplader til en meget billig penge. De har et fint grønligt skær og skal bruges som vindueskarme, hvis vi kan finde ud af at sætte dem op.marmor vintage

Vi blev derude til solen gik ned over haverne, og det var så fint og hyggeligt! Heldigvis havde jeg købt et par Urtekram frysepizzaer som nød-måltider. Så dem spiste vi, og de var faktisk bedre end de pizzaer, vi normalt giver det dobbelte for hos vores sædvanlige pizzaria, så det er helt bestemt ikke sidste gang, jeg køber dem! De var altså go’e!! Har I smagt dem? Eller er I for fine til den slags 😉 ?

fyn10Mandag og tirsdag skulle jeg på arbejde, og tirsdag aften hed det endelig påskeferie. Det holder vi så nu. Stadig med hovedpine, som jeg så inderligt håber snart går væk. Indtil videre har jeg besøgt kiropraktoren tre gange og fået akupunktur ved to af behandlingerne. Men intet hjælper. Netop derfor har jeg også været helt inaktiv på bloggen, for jeg har ikke kunne overskue at se på skærmen. Men nu kunne jeg ikke holde mig væk. Hvis I har gode fif mod hovedpine, som ikke koster en hel masse, så giv mig gerne nogle SU-venlige råd 😉

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Plantesnak og den kommende weekend