Debut som gymnast og en hyggelig pigetur

Hundekoldt besøg i havebyerne

{Indeholder reklame i form af affiliatelinks}12825562_10153244150726548_1275747323_n

Folke skulle til fødselsdag i går, og vi besluttede at tage årets første tur ud i kolonihaven, som ligger i havebyerne i Brøndby. Vi var virkelig begejstrede ved tanken, indtil vi kiggede ud af vinduet i går morges og så, at det sneede. SNEEDE!? Come on! Vi er i marts. DET ER FORÅR!

Vi holdt dog fast i planen og kørte derud og spiste madpakker. Vandet er stadig lukket derude, og vi åbner det først, når vi er sikre på, at der ikke kommer flere nætter med nattefrost. Vi havde madpakker med, og det skulle være iiih så hyggeligt! I virkeligheden var hytten iskold, og jeg sad og spiste min madpakke med min store dynejakke på imens mine tanker var fokuserede på een ting: Hvornår kan vi komme hjem igen?!

Vega syntes det var fantastisk og holdt stædigt fast i, at vi da skulle spille de to spil, jeg havde lovet. Så det gjorde vi! Hvis I følger med på snappen (signovich) kunne I se, hvor koldt og vådt, der var.

Vi havde lovet hinanden ikke at skulle i gang med de store projekter i år, men det kan altså ikke undgås, at det kribler i fingrende for at rive en enkelt væg ned, så vi kunne få et kæmpe køkken-alrum og føre en ny op, så vi kunne få et soveværelse. Og nyt gulv i køkken og gang. Bare noget ensfarvet linoleum eller måske det, der hedder PUR (det er jeg blevet anbefalet på Instagram). Pt. er der noget linoleum med brunligt mønster i førnævnte rum, og det er ikke just flatterende for hytten!

Og så er jeg faldet over en instagrammer, der hedder @tessjohansen, som har en den fineste stil! Jeg ville ønske at vores hytte kunne se sådan ud med et knipseslag 😉

Vilfred havde også en fest derude, og syntes det var fantastisk at spise rugbrødsmad i kulden. Han er noget så cute i sin nye jakke fra Mini Rodini, som jeg købte forleden. Og med en god hjemmestrikket cardigan i uld indenunder, kunne han sagtens holde varmen. Skoene er fra Angulus (på tilbud her i blå), og vi er egentlig ikke begyndt at bruge dem endnu, men hans sædvanlige futter var blevet for små.

mini rodini navy pico jakke

Men NU må det altså gerne snart blive varmt, så vi kan komme derud og rode i haven. Hvad er er godt at så her i marts? Og hvad er jeres bedste tip til en køkkenhave-newbie som mig?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Debut som gymnast og en hyggelig pigetur