De bedste danske ferieminder - Ærø

På det seneste

12071772_10153267428621548_1283148556_n-e1458075140899Kære læsere! Jeg håber I har nydt at forårssolen har vist sig fra sin gode side op til flere gange den sidste uges tid.

I weekenden havde vi overnattende gæster fra Vegas klasse fra fredag til lørdag. Hold op, de hyggede sig, men det betød en meget træt pige hele lørdag, og jeg endte selv med en gevaldig hovedpine! Søndag skulle jeg på arbejde i Falkoner bio i forbindelse med premieren på en ny Disney-serie. Mine børn var med, og syntes det var fantastisk. De synes det er lidt svært at forstå, hvad det er jeg laver, men jeg prøver at forklare det, så godt jeg kan 😉

Da vi endelig var hjemme først på eftermiddagen, skyndte jeg mig at smide en vask over. Det bugner virkelig herhjemme, og jeg har nok de første 10 vaske, der venter på at blive sat over. Det er vigtigt i en familie på 5 at have et stort lager af undertøj, så man ikke løber tør for lige præcis det. Dét råd får I helt gratis af mig, og skriv jer det lige bag øret, hvis I overvejer en 3’er! Man kommer ALDRIG til bunds i vasketøjet. Og lige nu har jeg to store IKEA-poser fyldt med tøj, der bare venter på at blive lagt sammen!

Men derefter skulle den sidste lille bid weekend udnyttes, og vi gik en tur på den fedeste legeplads, som lå 10-15 minutter på gåben herfra. Den fortjener en kæmpe anbefaling, og det får den i et separat indlæg meget snart!

Men hvor var det skønt at se, at en stor del af Københavnerne var trukket udenfor. Der var masser af mennesker på gaden, og legepladsen var fuld af familier, lige der i den tidlige aftenssol!

Vi endte med at komme hjem lige til aftensmadstid, og så var den weekend gået. Var I selv ude at nyde det gode vejr?

For hver dag solen skinner, kribler det mere og mere i mig for at få lavet fin have i kolonihaven. Det er planen at sætte første spadestik i den kommende weekend. Så stay tuned, hvis I vil følge en have-novice i hendes kamp for at tilegne sig grønne fingre!! If I can do it, so can you 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De bedste danske ferieminder - Ærø