Toast med et twist

En vinder og en rabatkode

{REKLAME}

God aften, kære læsere! Jeg håber I, ligesom jeg, kan holde fri de næste tre dage? Måske har I spist varme hveder her til aften. Det har vi, og ungerne prøvede, hvad rigtig tandsmør vil sige. Thomas var ved at falde bagover, og prøvede at overbevise dem om, at det kun er noget man gør på Fyn. Men bakker I mig ikke lige op her? Hvis oplevelsen med varme hveder skal være fuldendt, så skal der da tandsmør på, ikke?

Det er nu blevet tid til at afsløre vinderen af konkurrencen om en Philips Avent babyfoodprocessor. Jeg ville sådan ønske at alle kunne vinde den, men desværre kan der kun være én vinder. Til gengæld er Philips Avent og Babysam gået sammen om at lave en rigtig god aftale til jer, hvis I vælger at købe en gennem linket her i indlægget. Så kan I få 200 kr. i rabat på den super funktionelle maskine.

Du skal altså gå gennem DETTE link og så bruger du rabatkoden “copenhagenkiddophilipsavent”

Tilbage til den heldige vinder af konkurrencen. Det blev Line med følgende kommentar:

“det må da spare en masse tid og energi i køkkenet.. jeg krydser fingre for jeg er heldig ?”

Line, du bliver kontaktet pr. mail.

Rigtig god Store Bededags-ferie til jer alle!

{Konkurrencen er sponsoreret og afholdt af Philips Avent}

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Toast med et twist