Tip: Sådan laver du sjove skattejagter

Familieferie med gode pauser undervejs

{REKLAME}

Vi går stadig og sysler med, hvad vi skal lave med familien til sommer. Det er det spørgsmål, der er på alles læber – hvad skal I så i sommerferien? Jeg spørger også selv andre om det, så det generer mig bestemt ikke! Det er et hyggeligt samtaleemne, og så er det altid rart at få gode ideer og inspiration, når du ikke selv er helt afklaret med året ferieplaner. Og som en attraktionslysten familie, bliver vi altså NØDT TIL at have nogle planer for sommerferien 😉

Hvis du skal på en længere rejse, som ikke indebærer at skulle ombord på et fly, kan det være nødvendigt med et længere pitstop. Mine børn er i hvert fald ikke fans af at sidde for mange timer i en bil uden at holde en hyggelig pause. Gerne en pause, der indebærer mad. I kender det, gætter jeg på?

Her kunne Bornholm eller Tyskland være optimale destinationer. Der kan du nemlig køre bilen ombord på færgen, og så slappe af med familien, men du stadig bliver fragtet videre mod din destination. Vi gjorde det sidste år, da vi skulle til Nordjylland, og børnene syntes, det var fantastisk med en pause, noget mad og at komme op på dækket og mærke vinden i håret. Faktisk gik tiden alt for hurtigt, og det gav samtidig en følelse af en meget kortere rejsetid, end hvis alle timerne var blevet brugt i en lummer bil.

En tur til Bornholm tager mindre end tre timer fra København, hvoraf næsten halvdelen af tiden bliver brugt på færgen. Som mor i en børnefamilie  på fem er jeg fan! En biltur med tre børn i bilen kan være lidt af en udfordring.

Jeg har ikke været på Bornholm siden vores ikoniske 7. klasses tur i 90’erne, hvor vi piger delte en enkelt øl i smug med meget stor frygt for at blive opdaget og sendt hjem! Jeg ville faktisk gerne opleve øen igen sammen med min familie og med nogle lidt andre øjne (og interesser). Og så koster turen med færgen til Bornholm inkl. bil faktisk ikke det store. Du kan se mere i videoen her og fornemme stemningen. Ser det ikke fantastisk ud? Hvis du vil vide mere om priser og destinationer, så bare klik på videoen, når du har set den.

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip: Sådan laver du sjove skattejagter