Tilbage fra mærkelig men god weekend

Hyggelig belysning til haven

{Indeholder reklame – i form af affiliatelinks}udendørsbelysning led

Når jeg tænker på sommer, så drømmer jeg mig væk til lange sommeraftener udendørs i kolonihaven. Og hvad der skal til for at fuldende billedet er helt klar en masse hyggelig belysning til haven.

Jeg har fundet et par forskellige løsninger, og nu skal jeg egentlig bare beslutte, hvad der skal lægges i kurven. De er alle flotte, synes jeg. Med hensyn til  de udendørs lyskæder, så er jeg virkelig i tvivl, om det skal satse på solcelle-lyskæden (den øverste) eller LED-kæden (nederst).

Faktisk kunne jeg bruge dem alle, for vi har både en lille gårdhave, som ville blive ekstra smuk med lyskæder hængende på tværs fra hus til stakit. Og så har vi også en overdækket terasse, som ville blive ekstra hyggelig, med lyskæde hængende oppe under taget. Og så lige lyskuglen nede på plankegulvet – ligesom på billedet. Decisions decisions ….belysning til havenbelysning til haven udendørs lyskæde

Find belysning til haven her:

Solcelle lyskæde // Solcellebold // LED udendørs lyskæde

Hvilken er I mest til?

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbage fra mærkelig men god weekend