Din redning til nemmere og sundere mad til din baby

Jeg trænger til weekend

13046302_10153348575471548_1895820845_nWeekenden er virkelig mit pusterum sammen med ungerne, og jeg ser så meget frem til den hver eneste uge. Jeg gør hvad jeg kan i hverdagene for at få læst alt, så jeg kan holde 100% fri lørdag og søndag.

Men den her weekend, så jeg stort set ikke været hjemme. Jeg har været på studiet og lært en helt masse på meget kort tid, og nu skal jeg have det hele til at falde på plads i mit hoved og rent faktisk prøve at forstå det, så det kan bruges. Men det er altså årsagen til, at jeg her på en søndag aften allerede trænger til weekend!

copenhagen kiddo

Heldigvis havde vi en super hyggelig eftermiddag i fredags, hvor jeg hentede tidligt, og vi nåede på legepladsen i gården. Vilfred elsker at komme på legeplads og i det hele taget bare have god plads til at stavre rundt! forårsgrene

Aftensmaden stod på pizza med is og flødeboller til dessert. Det hele blev så nemt som muligt, så vi kunne koncentrere os om at hygge! Ungerne hader, når jeg ikke er hjemme, som jeg plejer , og de har lige fået at vide at jeg i næste måned skal ud at rejse to gange. Den ene gang en hel uge, og det har de ikke prøvet før.

Thomas og jeg har aftalt at det bliver færdigretter hele den uge, så der ikke går stress i den, når han skal være alene med alle tre 😉

Weekenden på studiet betød i øvrigt også, at der ikke var noget kolonihavefix. Så nu kribler det for at komme derud i næste weekend og fortsætte på vores hyggekrog med hængesofaen. Så det må I få billeder af i næste uge.

Indtil videre kan jeg nyde synes af alle mine spirer, som efterhånden bliver store, og så springer træerne heldigvis ud lige i vores baghave – nemlig på Amager Fælled som jeg cykler igennem hver gang, jeg skal på ITU. Og jeg har taget et lille stykke af fælleden med hjem <3forårsgren

Og så er mine shoppe-indlæg blevet efterspurgt, og jeg skal nok meget snart lave nogle. Det har manglet rigtig meget på det sidste. Jeg ville faktisk have lavet et, men endte med at shoppe selv. Men hvis nu, det er nogle finde ting jeg får hjem, så kan I se dem på mig i stedet for en collage. Og det er ikke dårligt, vel 😉

Fortsat god søndag aften til dig, der læser med!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Din redning til nemmere og sundere mad til din baby