Familieferie med gode pauser undervejs

Projekt hyggelig have

kolonihavePyyyh vores have har virkelig været et kaos. Som jeg skrev om her, kom vi til at starte på alt for mange projekter i stedet for at færdiggøre ét ad gangen.Men lørdag fik Thomas lånt en trailer, og så brugte han dagen på at køre frem og tilbage med alt vores lort! Der var gamle møbler fra forrige ejer, som vi stadig ikke var kommet af med+en hulans masse haveaffald. Så nu letter det hele!

Jeg fik ryddet op indendørs og desuden lavet et hyggeligt plantebord udendørs og ryddet op i vores lille gårdhave.

Da vi forlod haven lørdag kunne jeg slet ikke vente en hel uge på at komme derud og komme videre. Men søndag var reserveret til et Yelp arrangement, som denne søndag formiddag stod på Foodstyling på Fleisch, og dét havde jeg glædet mig til. Yelps arrangementer er i øvrigt åben for alle, så det er bare med at komme i gang med at anmelde de steder I er vilde med, og så komme afsted til nogle spændende events! Du kan se et udsnit af de billeder jeg fik taget herunder. Planen var at vi skulle ud til denne dejlige familie efterfølgende, men det blev desværre aflyst. foodstyling event

Det betød dog, at vi alligevel kom i kolonihaven, og det rykkede virkelig! Thomas fik gravet en kæmpe rod op, så vi kunne få samlet den fineste gyngesofa, som var et levn fra den tidligere ejer. Nu mangler den bare en baldakin. Jeg havde lidt drømt om striber, men det har jeg ikke kunne finde, så det må blive en helt almindelig hvid top, der skal give en masse gode stunder i skyggen til sommer.  12939218_10153321394831548_1848960910_n12921103_10153321393661548_1772517537_n

Vi fik også sat det tredje og sidste højbed op, og jeg fik vasket, slebet og malet en kommode. Den skal have sidste omgang i næste weekend, men så bliver den altså også fin i en dejlig lysegrå farve!

Nu kan jeg ikke andet end at glæde mig til en masse grønne krydderurter og grøntsager, der skal pryde de bede. Forhåbentlig kommer vores to bærbuske sig også i år efter vi flyttede dem. Det kunne være så dejligt at plukke bær i haven i sensommeren!højbed palleramme kolonihave12920884_10153321393811548_1644862811_n12957381_10153321393891548_1727208662_n

9 kommentarer

 • […] noget kolonihavefix. Så nu kribler det for at komme derud i næste weekend og fortsætte på vores hyggekrog med hængesofaen. Så det må I få billeder af i næste […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det bare super hyggeligt ud med den gyngesofa! Jeg bliver næsten helt fristet af at skulle have sådan en selv. Meeen det er nok bare hyggeligere i en kolonihave eller hos mormor og morfar. 😉

  Vi skal selv i gang med en masse i haven i weekenden. Der skal bl.a. flyttes en del rundt, da vi har besluttet at give Fleur en nedgravet (og stor!) trampolin i fødselsdagsgave. :-O Jeg har ellers altid sagt jeg ikke vil have sådan et skrummel i haven, men med vores store springmus, kan vi næsten ikke lade være.

  Jeg er i øvrigt vild med at læse med på dine haveindlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak for din kommentar, Tine! Jeg havde det på præcis samme måde med trampoliner, som dig. Men for at børnene kunne have det sjovt undervejs i det her projekt, blev der rimelig hurtigt investeret i en trampolin, som simpelthen er så gyselig!! Til gengæld har den givet mange timers god underholdning og ungerne elsker (udover at hoppe på den) at sidde derude med dyner og soveposer om sommeren. Den er ikke gravet ned. Men hvis I gør det, så vil jeg meget gerne høre jeres erfaringer med det 🙂 Det hjælper trods alt lidt på det.

   Kram til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op I har været aktive! Det bliver da super godt 🙂 Jeg vil også gerne have gang i højbede i vores lille have herhjemme, sånu fik du lige sparket til motivationen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sejt, at jeg lige var med til at sparke motivationen i gang. Jeg kan slet ikke vente til det bliver sommer og der kan plukkes friske krydderurter i haven! Knus til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øj, hvor ser det skønt ud! Sådan en gyngesofa er total nostalgi, for min farmor og farfar havde sådan en, da jeg var barn, og jeg elskede at sidde i den sammen med min søster – så fint 🙂

  Hvor er jeres fine højbede fra? Det ligner lige noget, vi kunne bruge i vores minihave.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har det på præcis samme måde med den sofa. Den vækker et helt særligt minde fra min barndom 🙂 Højbedene er fra Bauhaus, og de var ikke specielt dyre. Det er bare to pallerammer ovenpå hinanden.

   Kh Signe

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • For filan, hvor har du bare været aktiv! Ser super godt ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Familieferie med gode pauser undervejs