Flotte værtindegaver til under 300 kr.

Tip: Sådan laver du sjove skattejagter

{INDEHOLDER REKLAME}bog om skattejagter

Indtil nu har mine børn og deres venner ikke haft de store krav i forbindelse med fødselsdage. Men jeg kan godt mærke, at de bliver ældre og at der skal mere opfindsomhed til for at underholde dem, når vi holder børnefest!

Hvis du ligesom jeg ikke er et naturtalent til at lave sjove skattejagter og andre underholdende aktiviteter, så vil du måske blive glad for at høre om den bog, jeg har fået fornøjelsen af at anmelde i dagens blogindlæg. Bogen hedder “Sådan laver du dine egne skattejagter“, og den indeholder – præcis som titlen lover – en væld af gode idéer til planlægning af sjove skattejagter.

Der er noget for alle – lige fra 4 år og op. Bogen er delt op med skattejagter efter tema – de lette, de svære og dem til højtider. Derudover er der et helt kapitel med koder og gåder og et kapitel med idéer til udformning af skatten. Meget vigtigt!sjove skattejagter koder og gådersjove skattejagter koder og gåder

En håndbog til sjove skattejagter

Kort sagt – bogen udstyrer dig til at lave en skattejagt for enhver smag. Under hver skattejagt er det beskrevet til hvilken aldersgruppe den henvender sig, hvor lang forberedelsestid du skal bruge, hvor lang tid den tager og hvor mange deltagere der kan være med. Selvfølgelig står der også HVAD du skal bruge.

Dét er altså en ret essentiel håndbog at have i hjemmet, hvis du spørger mig.  Jeg forestiller mig, at når man først er kommet godt i gang med bogens forskellige skattejagter, så skal der ikke meget til for at komme på sine egne versioner i fremtiden. Vigtigt at tilføje – så koster bogen kun 100 kr. En perfekt ting at give sig selv, eller nogle seje forældre, du kender. Du finder bogen lige her.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flotte værtindegaver til under 300 kr.