Cykelløb i ladcykel og familiehygge i solen

Dejlig dag med en slags madklub

blomsterDagene for tiden er bare bedre end vanligt. Det gode vejr bringer så meget familiehygge med sig. De sidste to dage er jeg kommet hjem fra arbejde kl. 17, hvor jeg er mødtes med resten af familien i vores gård, som emmer af liv. Der er fyldt med familier, der griller, spiller fodbold og leger. Så jeg slår mig ned og nyder at være udendørs. I går sendte jeg Thomas op i lejligheden for at lave nem mad, som han så tog med ned i gården, så vi kunne spise aftensmad ude på græsset. photo 13181129_10153389002656548_1007782255_n_zpsbpufu6he.jpg

I dag var jeg igen hjemme ved 17-tiden og i stedet for at skulle til gryderne, kørte hele familien til Vesterbro, hvor Santa Maria havde inviteret til aftensmad. Det hele foregik sammen med andre søde familier, og det føltes næsten som at være i madklub med gode venner. Maden skulle være nem men samtidig med masser af smag. Og det må man sige, at der var. Min favorit var en tortillapizza, som dog ikke var noget nyt. Jeg har faktisk tippet om denne nemme aftensmad for længe siden. Men jeg havde glemt alt om, hvor nemt og lækkert det var.

Men det skal helt sikkert snart prøves af igen herhjemme sammen med et par andre opskrifter, jeg har i huskebogen her fra.

Og så får jeg helt lyst til at starte madklub op. Det er et godt koncept – lidt i stil med et koncept Lisbeth har præsenteret mig for, der hedder “Spis og skrub af”. For man når lige at hygge sig og få snakket meds børnene leger, og så er der helt klare linjer om, at det er okay at køre tidligt, så man kan nå hjem og putte børn.

 photo 13183114_10153389002736548_372499503_n_zpsgvnkdlap.jpg photo 13162570_10153389002711548_256099732_n_zpsdr6dgcoi.jpg

Resten af min uge står på at skrive eksamensopgave, arbejde på en websiteproduktion til studiet, og så er der nu kun fire dage, til turen går til Stockholm. Jeg skal flyve lidt over 7 lørdag morgen, så jeg skal tiiidligt op! Til gengæld skal jeg se Justin Timberlake spille om aftenen til Eurovision, så det er det hele værd.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cykelløb i ladcykel og familiehygge i solen