Angulus sko og sandaler på udsalg

Mega seje skoletasker

{Indeholder reklame}seje skoletasker

 1// 2 // 3 // 4

Jeg har været på udkig efter seje skoletasker. Jeg forestiller mig, at F snart kommer og siger, at han ønsker sig en ny taske. Han bliver 9 år i år, og måske synes han snart at LEGO skoletasken har udtjent sin pligt. Og det er helt okay. Jeg synes den har holdt fint, og den kan sagtens holde endnu et skoleår. Men jeg har besluttet mig for, at han skal have lov at have en ny taske, hvis han ønsker det.

Eastpak laver nogle meget seje skoletasker til de lidt større børn. Der er gode, brede stroppper. Nem åbning med klikspænder. Og så er der gode inddelingsmuligheder nede i selve tasken. Camouflagetasken er min favorit, men nu er det jo ikke mig, der skal vælge 😉

Og hov! Jeg glemte at fortælle, at de forskellige skoletaske-modeller lige nu er på udsalg til -25-30%

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Angulus sko og sandaler på udsalg