Inspiration:5 smukke havelygter

{Musthave} Det perfekte termotøj fra MarMar

REKLAME – i form af affiliatelinksmarmar termo

Om præcis en måned starter Vilfred i vuggestue! Vi havde troet, at han skulle være i de trygge omgivelser hos sin børnepasser indtil efteråret, fordi vi havde hørt, at det er virkelig svært at få vuggestue på Islands Brygge. Men som et forsøg har de i år valgt at lade nogle udvalgte børn starte på fritidshjem i maj (normalt har de herude først gjort det i august). Og det betød, at der pludselig kom en masse ledige pladser på trods af, at vi var et godt stykke nede på ventelisten.

Vi var virkelig i tvivl, om vi skulle sige ja. Men af logistiske årsager, valgte vi at takke ja til pladsen. Vi har kun hørt positivt om stedet, og han skal starte sammen med tre fra mødregruppen. Ret hyggeligt, hvis du spørger mig!

Thomas kommer til at stå for indkøring, for Vilfred starter i vuggestuen netop, som jeg er fløjet afsted på pressetur i Kroatien og Montenegro, så T får travlt herhjemme. Derfor prøver jeg at kompensere lidt ved at få købt udstyr ind til vuggestuestart. Så har jeg da også påtaget mig lidt 😉

Der skal købes lidt af hvert – gummistøvler, termotøj og masser af skiftetøj. Regntøj havde vi heldigvis tilbage fra Folkes tid, så det er helt perfekt! Og termotøj har jeg nøje udset mig. Jeg så det allerede tilbage i januar, og vidste med det samme, at det blå termotøj fra MarMar skulle klikkes hjem til Vilfred, når det havnede i butikkerne. Og det er det så endelig gjort! Jakken er topfed med velcrodetaljen nederst, som gør at du selv kan vælge om du vil have runding eller lige kant bagpå. Hvis du allerede har købt termotøj, men mangler en quiltet vest til at give på over striktrøjen på kølige sommeraftener, så kommer den altså også i termovest!

Og så kommer den også i en udgave til de lidt større piger (også til os mødre) og i en heldragt, hvis du ikke er til todelt. Find det hele her.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration:5 smukke havelygter