Beskyt dit højbed med et flot voliere net

Rosa bomberjacket og sommerstemning

{INDEHOLDER REKLAME}rosa bomberjakke

Der er sommerstemning på bloggen for tiden, og i dag er ikke en undtagelse! Som jeg skrev på Facebook tidligere, havde jeg været yderst effektiv med min eksamensopgave i dag, så lidt over tre tog jeg solbrillerne på og trissede afsted i sommertøjet for at hente alle tre unger. Nej faktisk fire. For vi skulle have en legekammerat med hjem.Soft gallery body ketcher

Vi gik direkte i gården og legede indtil Thomas kom hjem og afløste mig, så jeg kunne tage til basket med F. Det er blevet en tradition, at vi altid køber lækkerier i Fakta på vejen, og i dag var ingen undtagelse. Jeg tror, at ham der har torsdagsvagten tænker, at vi er stamkunder, for vi kommer hver evig eneste torsdag. Ofte både på vej til og fra basket.

Drengene blev sendt i hallen mens vi indtog en plads i solen med vores lækkerier. Jeg udnyttede, at jeg havde en god fotograf med, og fik hende til at tage billeder af mig med min nye rosa bomberjacket. Jeg er mega glad for den. Den har den helt rigtige matte farve og er dejlig oversize! Der står den er low in stock, men lignende findes også her eller her.

En helt anden ting – jeg var begyndt at blive nervøs for, om de de guldsko jeg havde bestilt, ville nå at komme frem i tide. Det ville være lidt kritisk, hvis de ikke kom, da det er det eneste glam i min påklædning til den store finale på lørdag! Men heldigvis kom de i dag, og de passer perfekt. Ret flotte, hvis jeg selv skal sige det. Så se lige bort fra mine spættede fødder med ridser mm 😉 Nu er jeg SÅ klar til fest. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst er taget til fest med komplet nyt outfit! Jeg GLÆDER mig! Find guldskoene sammen med en masse andre fine LIGE HER.glimmer og guld sko

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beskyt dit højbed med et flot voliere net