Fin fredag og au revoir

Spiselige blomster, der pynter på tallerknen

Vi ser det overalt disse år i de trykte magasiner, på blogs og på diverse Instagram-kontoer verden over.

Blomster, der pynter i salater, oven på yoghurten, på kagen osv. Og vi er vilde med tendensen her på TGT. De smukke blomster kan i høj grad pifte et ellers ordinært måltid op på den visuelle front – det er en hurtig løsning, hvis du vil gøre lidt ekstra ud af det, både til hverdag og fest. 

En lang række blomster er spiselige. Sikkert også mange flere, end du tror.

Vi har selv været på jagt ude i haverne for at finde lidt af de spiselige blomster og lur os, om ikke der er endnu flere derude, som vi bare endnu ikke er klar over kan spises. Vi har plukket Allium, spæde grønne blomster fra hylden, syrener, lavendler, rosmarin-blomster, Mælkebøtter og Forglemmigej. Og endnu mere er på vej op i øjeblikket. Fx de smukke Tallerkensmækker, som vi glæder os meget til at anvende i maden.

Blomsterne smager naturligvis ikke ens og passer derfor også ind forskellige steder. Hvis du vil vide mere om de enkelte spiselige blomster, så læs eksempelvis dette minileksikon, der giver dig en god oversigt over spiselige blomster, sæson og anvendelse.

I artiklens øverste billede kan du se, hvordan vi har piftet en yoghurt op med syrener, og vi vil løbende vise fine styling-forslag til blomster i maden på TGT. Stay tuned!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fin fredag og au revoir