Dejlig dag med en slags madklub

Tid til sandaler. Har du fundet det perfekte par?

{INDEHOLDER REKLAME}bundgaard sandaler

Wow! Så gik vi fra store jakker og varme støvler til sandaler på ingen tid! Har I været ude at investere? Jeg kan se, at på få dage, så er et gammelt blogindlæg om sandaler på udsalg steget til tops over mest læste indlæg. Så jeg gætter på, at flere af jer sidder og søger på sandaler netop nu.

Vi har været mange forskellige mærker igennem efterhånden. Og jeg sværger ikke til et mærke fremfor et andet. Vi har i øjeblikket nogle Bundgaard til låns. Sidste år passede de ikke til Vegas fod, men i år sidder sandalen perfekt! Så det er altså noget der kan ændre sig!

Bundgaard laver sandaler som både passer til de små babyfødder, og i år har de også lavet nogle, som er perfekte til de større drenge, som gerne vil have en åben sandal (min favorit på collagen er på udsalg nu).

Mine favoritter er her. Der er ikke så meget spræl på farverne, men når alt kommer til alt, så er jeg mest til de klassiske og neutrale farver, eftersom et par ture i sandkassen altid vil gøre de flotte sorbet’er kedelige i farven. Så til hverdags- og institutionsbrug, hvor sandalerne skal kunne holde til lidt af hvert – stemmer jeg for dem her. Og sølv-farven plejer faktisk at holde ret godt på de sko og sandaler, vi har prøvet.

sandaler udsalg

Find de åbne sandaler her (på udsalg) og resten lige her

2 kommentarer

 • Ja sommeren kom lidt bag på mig, så havde hverken sandaler eller shorts klar. Ups. Jeg har kigget lidt på de sorte i midten fra Bundgaard -de ser lækre ud, men endte dog med et par fra Enfant i stedet. Nu må vi se hvordan de passer på foden, når posten kommer. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja jeg tror den kom bag på de fleste. Det er noget af et vejrskift vi har haft 😉 Jeg håber jeres Enfant-sandaler er gode. De ser i hvert fald flotte ud.

   Kh Signe

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dejlig dag med en slags madklub