Vores sommerferieplaner inkl. tøffetid

Legetøj, børnetøj og udstyr med ekstra rabat

{REKLAME}

babyudstyr med rabat

I næste uge starter webshoppen Lekmer en kampagne, hvor deres sortiment sættes  20% ekstra ned – også allerede nedsatte varer. Lekmer har dog været så flinke at tilbyde mine læsere adgang til rabatten allerede i dag, så I kan nå at hapse alle de gode ting, inden udsalget åbner for alle. Jeg har fundet mange ting, som allerede er nedsat med 30-50%, og det kan altså blive endnu billigere med rabatkoden, som I læsere får her i indlægget.

Webshoppen har både udstyr, tøj, legetøj og sko. Udover at købe frem i tid med fx sko og overtøj, så er jeg vild med, at man kan købe legetøj ind til kommende fødselsdage og måske endda jul og få meget mere for pengene! Udover de ting jeg har valgt til indlægget er der et kæmpe udvalg. Over 12.000 varer faktisk, som I kan finde LIGE HER. Og jeg har slet ikke nået at se det hele igennem endnu

Koden I skal bruge hedder “kiddo20“, og den gælder fra nu og indtil d. 30/6 kl. 13. Koden gælder dog ikke LEGO, Britax, BeSafe, ErgoBaby Adapt og alt inden for kategorien “Spil og Konsol”

Væghængt Puslebord (-65%) // Skwish musthave-legetøj til baby (-45%) // Pippi skib (-47%) // Kavat seje sneakers (-50%) // Søskendevogn (-70%) // Værktøjs-legebord (-42%) // Jake and the neverland pirates skib (-40%) // UV-dragt fra Hummel (-70%)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores sommerferieplaner inkl. tøffetid