Postkort fra Kroatien #1

Postkort fra Kroatien #2

{Indeholder reklame  – jeg var inviteret på pressetur af Apollo}ferie i kroatien

Titlen på indlægget snyder en smule. Michala, Conni, Lisbeth og jeg er nemlig ikke længere i  Kroatien. I går aftes ankom vi til Montenegro, et par timer eller tre forsinkede. Vi havde nemlig både en parkeringsbøde, vi skulle tage os af, og så kørte vi i den forkerte retning i en time, før vi opdagede, at vores GPS var stoppet med at virke (!)

Men I skal lige have det sidste postkort fra Kroatien, for jeg har stadig masser at vise derfra.makarska kroatienmakarska kroatien

^^ Restaurant Bura, som ligger helt ned til havnen i Makarska ^^makarska kroatien

Som jeg skrev i indlægget om Kroatien i går, så ankom vi allerede til Makarska søndag aften. Byen ligger helt ud til kysten og har en lang hyggelig strandpromenade både med turistbutikker, men også med en mere lokal bydel, hvor de lokale tager hen og får en drink om aftenen. Makarska er en børnevenlig by med mange forskellige restauranter. En af restauranterne, som lå helt ud til stranden havde tilmed en trampolin, som ungerne kunne hoppe på, mens resten af familien spiste færdig. Et ret fint koncept.

Midt på strandpromenaden var der i øvrigt en fremragende legeplads, som børn op til 5-6 år ville finde sjov. Så selvom jeg har været her uden børn, er mit indtryk, at Makarska er en fin destination for børnefamilier.

Prisniveauet i Kroatien er lavere end andre europæiske byer, jeg har rejst til. Vi spiste på en af de dyrere restauranter, Di Vino, og alligevel kom vi kun af med omkring 800 kr for forret, hovedret og drikkevarer for fire personer.  Hvis I rejser til Makarska er det en restaurant, som er en anbefaling værdig. Maden var utroligt lækker og servicen helt sublim. Faktisk var vi så vilde med det, at vi spiste der to aftener i træk.

På vores ene dag i Makarska var der tid til en tur på stranden. Vandet var smukt og klart, og som I kan se øverst i indlægget, så udnyttede jeg det med at lege strandsild i vandkanten 😉 Det er ikke en sandstrand, men en strand med små-sten, så hvis I har planer om at rejse hertil med børn, er det en god ide at have et par skridsikre badesko med, eller købe dem i en af de små butikker.  Men derudover er vandet skønt og roligt.

makarska kroatien

^^På vej ud for at spise. Blondenederdel her // Top fra H&M^^makarska kroatien^^Bloggere på tur^^

dubrovnikdubrovnikTirsdag gik turen til Dubrovnik. Byen som blandt andet er kendt for at være en del af den fantastiske serie Game of Thrones! Dubrovnik er nemlig her, hvor størstedelen af scenerne fra Kings Landing er optaget. Dubrovnik har sin helt egen Game of Thrones Tour, som jeg gerne ville have været på. Men desværre havde vi kun meget kort tid i byen, før turen gik videre til Montenegro.

IMG_2377-1

^^Et af de smukke steder vi passerede på turen fra Kroatien til Montenegro ^^IMG_1773

Turen fra Kroatien til Montenegro går langs kysten hele vejen og blandt andet forbi den smukke fjord herunder montenegro fjordmontenegro fjord

Hvis man tager turen direkte fra Dubrovnik til Budva i Montenegro (og ikke kører i den gale retning som os) tager det ca. 2,5 time, så det er en køretur der er til at klare, og samtidig er den noget af det smukkeste, man kan forestille sig. Fartgrænsen er i Montenegro ofte på 40-50 km/t, og der er meget politi på vejene, så hvis I selv skal afsted, er tippet om at holde farten hermed givet videre 😉 Hvis I har spørgsmål til rejsemålene, så spørg endelig. Vi ser så meget, at det er umuligt at få det hele med.

Nu vil jeg smutte i seng. Vi har 1,5 dag tilbage her i Montenegro, før turen går mod Danmark. Jeg glæder mig til at vise jer de sidste billeder en af dagene. Hvis I vil have flere billeder eller live video, så følg med på Instagram @copenhagenkiddo eller på Snapchat, hvor jeg hedder Signovich.

Sov godt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postkort fra Kroatien #1