Sund thaisalat med edamamebønner {Sund Krop #4}

Babytøj med rabat

ellos baby

{Indeholder reklame i form af affiliatelinks}

Jeg har opdaget at Ellos er begyndt at have rigtig meget pænt basistøj til vores små babyer – ok, min baby er nok ikke så meget baby mere, men det når lige akkurat op til hans størrelse, som er str. 92. Priserne på Ellos’ eget mærke er yderst rimelige, og så er jeg vild med, at de også har andre brands, så man kan kombinere deres basis med andre ting, og derved kan nøjes med at shoppe et enkelt sted.

Find alt ovenstående babytøj LIGE HER
Lige nu og frem til mandag har Ellos 20% rabat på alt* med koden 345416 og fri fragt og retur.

Udover en masse fint børnetøj, så har de også fået en masse spændende nyheder hjem på interiørfronten – især i den industrielle stil til stuen og nogle virkelig smukke ting til soveværelset.


*Vilkår : Nybestilling på tøj, sko, accessories, boligtekstiler, indendørsbelysning, tapeter og gulvtæpper med sorte priser hos Ellos. Gælder til og med 29. august 2016. Kan ikke kombineres med andre tilbud, nedsatte varer, varer mærket med “Kampagnepris”, “Gæstedesigner” eller “Design by”. Tilbuddet gælder ikke Odd Molly, Odd Molly Home og UGG. Vi tager forbehold for eventuelle trykfejl.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund thaisalat med edamamebønner {Sund Krop #4}