6 sneakers der er perfekte til efteråret

Den forgangne weekend med rollespil og bær-jagt

rollespil amagerfælledSå gik den weekend. Alt for hurtigt. Jeg har oplevet skønne unger klædt ud til rollespil og voksne, som har været totalt gennemført i deres udklædning. Indrømmet, rollespil er måske noget jeg har grint lidt af, men jeg må indrømme, at det kan noget!

Prøv at forestil jer at være barn, få lov at blive klædt ud og opleve at være en del af en eventyrsfortælling. Faktisk må jeg indrømme, at min indre nørd gerne ville være med. Klædt ud som elver. Og jeg har allerede været i fuld gang med søgninger på eBay på både kostumer og mønstre, så man selv kan sy. Til børnene vel at mærke 😉

Denne gang nøjedes jeg dog med at følge F derhen og få en introduktion til, hvordan en dag med rollespil foregår. Det koster 100 kr. pr. gang (50 kr, hvis du køber sæsonkort og alligevel har planlagt at komme hver gang), og det varer fra kl. 11 – kl. ca. 15. Der er både mulighed for at blive ansigtsmalet og at låne våben derhenne. Og så vælger man selv, hvilket hold man vil på. Man kan bl.a. være med i Den Sorte Loge, Elverne eller Orkerne. Forældrene vælger selv, om de vil med rundt, blive siddende ved bålpladsen eller bare komme og hente, når det slutter.

Så er der ellers lagt op til eventyr, hvor ungerne skal rundt og løse opgaver, kæmpe mod de andre og møder spændende personer på deres vej. Det er faktisk fuldstændig som at se Barda, hvis I nogensinde har set det på Ramasjang? Ellers kan man stadig se det på Youtube her.

Hvis du som forældre vil læse mere info, så kan du finde det her. Og billederne for at få en fornemmelse af stemningen her. Foreningen afholder både rollespil på Amager Fælled og i Rude Skov.

Hvad jeg ikke lige havde regnet med var, at forældrene blev bedt om at stille op til kamp mod børnene til allersidst. Det var sgu lidt grænseoverskridende at stå med et latexsværd i hånden og løbe brølende i kamp mod børnene. Og det der med at slå på andres børn med et sværd. Hmm, det var en hurdle, jeg ikke helt kom over. Måske næste gang, hvor jeg skal med rundt hele dagen 🙂

På vej hjem fra fælleden plukkede vi brombær, som jeg lavede en minitærte/crumble af, da vi kom hjem. Opskrift følger en af dagene.

brombærtærte

2 kommentarer

 • Majs

  Hej.
  Ved du om der en aldersgrænse? min søn er fem, men ved ikke om han er for lille, men tror han ville elske det🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe / Copenhagen Kiddo

   Hej, jeg mener det er fra 7 år. Men de giver vist i nogle tilfælde dispensation til lidt yngre børn, hvor forældrene så er med rundt. Det vigtigste er egentlig, at de kan forstå hinandens grænser, når de kæmper og at de forstår at holde reglerne – også selvom de taber. Men hvis man som forældre er med, kan man jo hjælpe. Sidst havde der været mange nye med, som ikke overholdt reglerne. Og det kan de garvede børn godt blive lidt trætte af. Så ja, det er en afvejning af, om man synes ens barn er modent. I kan da prøve at kontakte dem og høre ad 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 sneakers der er perfekte til efteråret