Adidas Stan Smith sneakers til 375 og udsalgstip

Hurtig kage til når du får gæster

kokostoppe med lakridsI går var en rigtig hyggelig dag. Vega var hjemme, fordi hun havde en lille foto-opgave. Det var lige rundt om hjørnet fra vores lejlighed og i øvrigt rigtig hyggeligt med søde folk omkring det hele.

Vi havde lovet at hente F så snart, hun var færdig, og jeg havde egentlig planlagt, at vi skulle på cafe. Men hun ville meget hellere i Netto og købe is, som vi kunne tage med hjem og spise, mens vi så film.

Efter middag kom jeg i tanke om, at jeg havde nogle æggehvider, som skulle bruges og begav mig ud i at lave kokostoppe. Jeg sjussede mig lidt frem efter at have tjekket forskellige opskrifter og spicede dem op med lidt rålakridspulver. De var super simple og hurtige at lave, og det kunne godt være en go-to opskrift, hvis jeg en dag får gæster til kaffen.

Jeg har nemlig en tendens til at tage kaffe-aftaler ret bogstaveligt, men efter utallige (bare til en kaffe-)besøg hos venner fra Fyn og Jylland er det gået op for mig, at kaffe bare aldrig kun er kaffe. Der skal altid serveres noget til. Og det vil jeg også gerne kunne præstere – en gang imellem i hvert fald.

Her får I opskriften på fantastiske kokostoppe med lakrids

Først og fremmest – tænd ovnen på 175 g varmluft

Til 30 kokostoppe skal du bruge:

 • 4 æggehvider
 • 300 g sukker
 • 300 g kokosmel
 • 40 g smør
 • 1 tsk vanilliesukker
 • 2 toppede tsk rålakridspulver

Hæld alle ingredienser direkte i en gryde og varm ved svag varme, indtil det hele er opløst. Tag derefter gryden af komfuret og form små toppe af kokosmassen. Jeg prøvede med fingrende først – hvilket slet ikke gik godt, som nogle af jer måske så på min Instagram story. Så jeg gjorde det med to skeer, og de blev fine og lettere rustikke i det 😉

Bag dem ca. 15 minutter i ovnen. Men hold øje med dem de sidste minutter, da de meget hurtigt tager farve til sidst.

Vigtigst af alt var de sprøde og saftige, nærmest helt karamelliserede. De smagte med andre ord helt fantastisk! Prøv dem, og meld endelig tilbage, om I synes de er lige så gode, som jeg selv synes 😉

Har du set mine andre gode opskrifter? Eller så prøv:

hurtig-kage-naar-du-faar-gaester0-1

opskrift kokostoppe med lakrids

 

2 kommentarer

 • Dem skal jeg helt klart prøve en dag 🙂 Tak for opskrift og velkommen til BD smukke dig. Hurra hurra <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe / Copenhagen Kiddo

   Tak Nana 🙂 og ja du må prøve dem af. Kram

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Adidas Stan Smith sneakers til 375 og udsalgstip