Fra modeuge til ork?

Lækkert interiør med 20% rabat

{Indeholder reklame i form af affiliatelinks}
interiør med rabat

Rullevogn // Ryatæppe // Vægtæppe // Lænestol// Trappestige // Lyskæde

Ellos kører med 20 % rabat på alt interiør (boligtekstiler, dekoration, indendørsbelysning, tapeter, gulvtæpper og møbler ) indtil d. 21. august med koden 345415. Så hvis I trænger til at forny hjemmet, er det alle tiders mulighed for at gøre det til gode priser lige nu.

Der er kommet mange fine nye ting hos Ellos, så det var svært at begrænse sig. Disse håndklæder er jeg helt forgabt i. De er både pæne, fylder ikke så meget og så tørrer de hurtigere end almindelige håndklæder. Jeg elsker dem! De kommer også i mindre størrelse i pakker af to.

Se også nogle af mine andre favoritter fra Ellos herunder – tryk på billederne for at komme til indlæggene

grønt marmorbord industriel stil

interiør

indretning af terrasse

belysning til haven udendørs lyskæde

OBS: Gælder nybestilling på boligtekstiler, dekoration, indendørsbelysning, tapeter, gulvtæpper og møbler hos Ellos. Maks. en gang til og med 21. august 2016. Kan ikke kombineres med andre tilbud og nedsatte varer. Gælder ikke elektronik/elektriske varer/tilbehør, varer mærket med ”Kampagnepris”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra modeuge til ork?