Det ønsker vi os til børnenes efterårsgarderobe

Så er hverdagen i gang

imageHey venner. Læs lige lidt om hvor fantastisk en dag, jeg har haft…

Første skoledag for ungerne. Vi har god tid, og nu skal vi rigtig hygge os. Jeg går frejdigt ned til bageren og er et stort smil, imens jeg bestiller deres signaturbrød. Tænk sig, mine børn starter nu i henholdsvis 1. og 2. klasse. Hvor bliver tiden dog af?

Hjemme venter Thomas med fint dækket bord, friskbrygget kaffe. Børnene er gjort klar og madpakkerne smurt. Nu har vi al tiden i verden til bare at hygge os over maden. Stemningen er god. Vi alle griner og hygger os. Vi gør os stille og roligt klar til at komme ud af døren og går leende over mod skolen, hvor vi smilende hilser på alle omkring os.

Vi får fin snackpose af undervisningsministeren, som skal være med til morgensamling på skolen denne morgen. Baaaaaa!!

Sådan så min dag ud i virkeligheden:

Vækkeuret ringer. Vi er dødtrætte. Kom til at se Nashville til alt for sent i går. Vi føler nærmest, vi kender alle karaktererne og deler deres op- og nedture med stor indlevelse.

Men op skal vi, det er første skoledag, og vi skal morgenhygge. Jeg går glad ned til bageren. For ja! Hvor er tiden dog blevet af? Tænk at jeg har så store og dejlige børn, som nu går i skole.

Jeg kommer hjem. Pulverkaffen er klar. Vandet er kogt. Ungerne fjoller rundt med underbukserne på hovedet. Aaargh! Tag nu tøj på! Vi skal også lige huske at smøre madpakker. Imens vi spiser, smører Vilfred marmelade ud over det hele. Det nyvaskede hår, er nu ikke så lækkert længere. Han kaster brødet på gulvet. Med marmeladen ned, of course. Og nå ja. Han hælder også hele sit vandglas udover det tøj, vi netop har givet ham på.

morgenmad

Jeg kaster hurtigt et par stykker brød og en kaffe i mig og skynder mig ud for at smøre madpakkerne. Thomas og jeg misforstår hinanden i forbindelse med en eller anden lille dum ting og mugger lidt. Shit. klokken er mange. Endnu mere fuuuuck – vi har glemt at lave sommerferiebogen, som skulle udfyldes til første skoledag. Vi har i øvrigt heller ikke fået sendt et postkort fra ferien, som skulle læses op i dag!

Vi får lavet bogen færdig. Dropper postkortet. Vi kommer i tøjet. Thank God for, at det er sommer, så vi bare skal hoppe i et par sandaler. Jeg har selv iklædt mig i noget bagerst fra skabet. Eftersom vores vaskemaskine er i stykker, har jeg ikke så meget af det gode tøj tilbage, som er rent. Det sidste pæne tøj, som stadig er rent, gemmer jeg, så jeg kan se pæn ud til modeugen, som starter om et par dage.

Børnene diskuterer, hvem der skal have lov at have mig med hen til deres klasse. Hvordan beslutter man sig for det, når begge unger allerhelst vil være sammen med en på deres første skoledag? Folke ender med at give sig på vej mod skolen. Så Thomas tager med ham. Jeg går med Vega. Bare jeg kunne være der for begge to, det skærer lidt i hjertet.

Vi får fin snackpose af undervisningsministeren som skal være med til morgensamling på skolen denne morgen, og der er super fed stemning i skolegården.

Vi ser det nye klasselokale, hører lidt fra de nye lærere og siger farvel. Arbejdet kalder.

smukke blomster

Inde på arbejdet er de i gang med at gøre klar til et event ude foran Magasin du Nord. Jeg cykler frem og tilbage i ladcykel med de tusindvis af smukke blomster, som skal deles ud i dag og i morgen. De er super fine, og det er egentlig ret hyggeligt at stille op. Men desværre bliver jeg fanget i en gigantisk regnbyge på vej på ladcyklen, og i løbet af et par minutter er jeg så gennemblødt, at mit tøj kan vrides! Makeuppen flyder ud i mit ansigt. Jeg har stadig yderligere to cykelture, før alle blomster er leveret. Men hold op, hvor ser det fint ud, dernede ved Magasin.image

Endelig! Blomsterne er afleveret og jeg cykler tilbage til kontoret med ladcyklen. Spiser lidt frokost, inden jeg fortsætter arbejdsdagen derhjemme, så jeg kan komme i tørt tøj. Jeg fryser! På vej ud af døren bemærker min kollega, at mine bukser er revnet! Og ganske rigtigt. Jeg har simpelthen gået rundt med bukser der var sprækket bag på! Arrrgh pinligt! Og så endda det bedste par jeg har. Så. Typisk. Mig! Det går så hurtigt om morgenen, at jeg ikke får tjekket den slags.

Hjemme får jeg arbejdet et par timer i ro og mag, indtil de første i familien kommer hjem kl. 16.45. Jeg skynder mig nu afsted for at hente F fra en legeaftale. Vi er tilbage omkring 17.30, og skal derfor skynde os at lave noget mad. Køleskabet er gabende tomt og Nemlig kommer først mellem 18 og 19. Heldigvis er der gryderet med kål fra i går. Yay! Thomas jubler virkelig. Endnu en kødfri dag. Jeg elsker det. Ham – not so much 😉 Børnene får brushetta-pizza og grøntsagsstave. Heldigvis nemt og hurtigt.nem mad

Mens vi spiser, ringer Nemligmanden på døren. Thomas tager imod varerne, men jeg forsøger at få samlet børnene ved bordet. Endelig! Der er (næsten) ro, og vi får fortalt hinanden om vores dag hver især og hygger os i det kvarter, vi nu når at sidde ved bordet. Så skal der nemlig ryddes af. Jeg går i gang med at læse med Folke, og Thomas får læst med Vega, mens Vilfred går i gang med at tømme skabene og kravle op på bordene.

20.00: Vi har faktisk været effektive i dag. Børnene er klar til at sove og nu er det blogge-tid. Jeg blogger. Thomas tager en aftenlur. Åh så romantisk, som livet dog er i en børnefamilie!

Om lidt vækker jeg ham. Så skal vi se Nashville. Og jeg kommer til at sidde og spekulere på, om vi mon har noget lækkert i skabet. Og om jeg nu også burde spise det…

Er I andre også ramt af hverdagsræset?

 

4 kommentarer

 • Elsker det indlæg. Ha ha ha, jeg undrede mig lidt de første ti linjer. Kunne ikke helt finde ud af om det var en joke Begyndte at føle mig meget lille og meget lidt overskudsagtig lige pludselig over at jeg ikke plejer at være leveringsdygtig i SÅ idylliske morgener 😀 Love it.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe / Copenhagen Kiddo

   Oooh no.. så idyllisk er der aldrig herhjemme så længe af gangen.

   Kram <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder bekendt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe / Copenhagen Kiddo

   Haha! Godt det ikke kun er hos os, det er sådan. Kram

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det ønsker vi os til børnenes efterårsgarderobe