Yoga kick off

Projekt Sund Krop #5 {Søndagsstatus}

projekt sund kropSå er det tid til en søndagsstatus. Det er gået rigtig godt i den her uge herhjemme. Hvordan står det til hos jer?

Jeg har skulle vænne mig til at spise mindre portioner – og kun én portion ved hvert måltid. Det er mest en mental forhindring, når jeg står og hælder op på tallerkenen. For når først jeg har spist, er jeg tilpas mæt – ikke overmæt, som jeg plejer!

Det har været fedt med madplan, og da vi brød den fredag aften med hyggespisning i gården, købte Thomas tapas med blandt andet groft brød, hummus og oliven. Så det var muligt at vælge sunde snacks. Jeg havde også købt ind til en nem dag med nøglehulsmærket lasagne. Hanegal laver dem både i en vegetarisk og klassisk version. Så hvis I på forhånd ved, at en af ugens dage er pressede, så er det en super god løsning på sund nøglehulsmærket fast food.

Lørdag blev der serveret mad i gården til foreningens sommerfest, men der var også tre lækre salater, så det var slet ikke et problem at være sund – mere at begrænse sig 😉

Resultatet er, at jeg har tabt et par cm og lidt på vægten. Men vægten er jo svær at regne med, da den kan svinge fra dag til dag. Jeg har, som I nok kan regne ud, mest optur over mit taljemål, hvor der er sket lidt. Og det giver mig blod på tanden til endnu en uge. Jeg er lige nu i gang med at lave næste uges madplan, og så skal der købes ind på Nemlig, så vi får det hele leveret i morgen aften. Jeg ligger madplanen på bloggen i morgen formiddag.

Mine mål (de oprindelige og de nye):

Talje: 76 cm – nu 73,5 cm

Hofte: 101 cm – nu 101 cm

Arm: 28,5 cm – nu 28 cm

Lår: 56 cm (første mål)

Vægt: 62,5 – nu 61,2 kg

2 kommentarer

 • Anne

  Så godt gået, Signe. Jeg springer med på vognen fra i morgen, jeg må hellere også få målt mig. Men jeg tror ikke, at jeg er så modig som dig og offentliggør målene😊 Da vi kom retur fra Aarhus stod der et bjerg af Aarstidernes kasser, så ugen i sundhedens tegn er klar til at blive sparket i gang😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe / Copenhagen Kiddo

   Tusind tak Anne! Og jeg kan sagtens forstå, du holder dine mål for dig selv. Det er faktisk også lidt grænseoverskridende for mig at dele. Men jeg håber det kan inspireret jer, der læser med, så I kan se, hvor meget der kan ske på en uge 🙂

   Lyder SÅ dejligt med kasser fra Aarstiderne! Jeg hepper på jer 🙂 Har du nogle gode forslag til sunde retter, som du allerede ved, at I skal lave? Så kan det måske inspirere til næste uges madplan..

   Kram S

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yoga kick off