Idrætstøj til børn {Skolestart}

Venindetid og blogbusiness

brunch alma bryggenDen sidste uge har været en dejlig blid opstart på hverdagen. Torsdag og fredag var et par særdeles rolige dage. Torsdag var jeg forbi Bloggers Delights kontor for at mødes med Daniel, som skulle hjælpe mig med at sætte bloggen op i deres nye system. For ja, jeg vender nemlig tilbage til hertil efter sådan ca. 1 års fravær, hvor jeg har prøvet forskellige ting af. Det føles helt rigtigt at være tilbage hos BD. På nær en enkelt ting, og det er, at jeg kommer til at savne at have den anden Signe ved min side. Men heldigvis har vi stadig vores haveprojekt sammen, så helt fra hinanden kommer vi ikke 😉

Fredag startede jeg dagen med at mødes med et par veninder til brunch på Cafe Alma. Jeg mødte pigerne, da vi begyndte på sygeplejestudiet for 13 år siden. Vi har holdt sammen lige siden. To af os læser nu en kandidat i IT, mens de andre stadig knokler røven ud af bukserne i vores sundhedsvæsen, og er blevet hardcore indenfor deres felt. Så sejt!

Efter brunch skyndte jeg mig hjem for at få nørklet med nogle ting i forbindelse med blogflytningen, så jeg kunne være klar til at få bloggen flyttet i morges. Der er desværre nogle billeder igennem bloggens tid, som er forsvundet, men ellers burde det meste være på plads. Sig endelig til, hvis I oplever noget, som er helt forkert 😉 Det er ikke sikkert, jeg selv falder over det.

Thomas er nu taget i kolonihaven for at arbejde på huset, mens vi andre blev hjemme. Rodet derude stod mig langt ud af halsen, og jeg havde brug for at være i lejligheden med børnene. Så i stedet kører vi alle sammen derud i morgen til den årlige børnefest, som er intet mindre end fantastisk og et stort slaraffenland for børnene! De har glædet sig hele sommeren.

Og nu vågner Vilfred, sååå god weekend peeps 🙂

8 kommentarer

 • Jeg er tosset med at du er kommet i vores klynge 🙂 Og så glæder jeg mig til at se dig igen, forhåbentlig snart 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe / Copenhagen Kiddo

   I lige måde Nana. Der må da snart være en anledning, hvor vi kan hygge 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  👍👍👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, søde Signe, jeg savner allerede at ligge i bar med dig<3 Det har vi gjort i evigheder jo. Godt at tgt skal have gas på her i efteråret;) Og tillykke med nyt blog-hjem. Kram kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe / Copenhagen Kiddo

   Ja det skal det 🙂 Det bliver godt. Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Velkommen tilbage 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Idrætstøj til børn {Skolestart}