Når man endelig finder sin hylde

Fødselsdag for nogle seje danske pionerer + konkurrence

{Konkurrencen er sponsoreret og afholdt af Derma}

derma 10 års jubilæum

Da jeg var barn havde jeg børneeksem, og jeg kan huske, at min mor havde virkelig svært ved at finde produkter uden parfume i til mig. Der var nærmest parfume i ALT, og når hun endelig fandt noget, så var hun ikke særligt glad for prisen.

Netop derfor ligger Derma mit hjerte nær. Jeg har samarbejdet med dem flere gange. Ikke betalte samarbejder, men faktisk bare samarbejde, hvor jeg skriver om dem. For jeg er så glad for, at der i sin tid var nogen, der valgte at ændre danskernes mindset omkring miljørigtige og allergivenlige produkter. Og det har de i den grad gjort. I alle de tre vuggestuer mine børn har gået i, har det været Derma Sun, der stod på hylderne. Det samme i børnehaven og fritidshjemmet. Det er ligesom bare dét, vi bruger til vores børn. Eller mange gør i hvert fald. Og allergivenlige produkter er i hvert fald i manges tanker, når vi tager et valg om, hvad vi køber.

I år er det 10 år siden, at den danske hudplejevirksomhed DermaPharm lancerede Derma, som var den første hudplejeserie certificeret med både miljø- og allergimærket. Og det skal selvfølgelig fejres. Derma har relanceret deres Family-serie med ny emballage og en forbedret balsam.

Derudover vil Derma gerne forkæle mine læsere med produkter fra Familyserien. Tre heldige læsere kan vinde produktserien på billedet. Alt I skal gøre er at følge bloggen på Facebook og skrive en kommentar herunder eller på facebooksiden.

De tre heldige vindere bliver trukket onsdag d. 21.september. Held og lykke 🙂

OBS. KONKURRENCEN ER SLUT. VINDERNE BLEV:

Allie, Anne Mie og Birgitte N.P. Stort tillykke til vinderne. Jeg håber I bliver glade for præmien.

20 kommentarer

 • Allie

  Jubiiii tak! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Allie

  Ih hvor ville jeg gerne vinde men jeg har ikke Facebook :/ Ellers ville jeg meget gerne have fulgt din blog derinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe / Copenhagen Kiddo

   Det skal altså ikke ekskludere dig 😉 Deltag du bare alligevel.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Lang Hansen

  Deltager 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Seidelin

  Ihhh det lyder som lige noget for os herhjemme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda Pedersen

  Super lækker præmie, krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Derma har altså ogsånogle gode produkter – Ofte bruger jeg deres solcreme til ungerne og mig selv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Slouborg

  Hvor ser det lækkert ud! Er vild med Derma 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Jeg er vild med Dermas produkter. Håber jeg er heldig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw en lækker præmie – jeg krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg har endnu til gode at prøve deres produkter til håret og vil derfor gerne deltage i den fine konkurrence.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Damgaard

  Det ville være fantastisk at vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leila

  Det ville jeg virkelig gerne vinde til min familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne w

  Har endnu ikke fundet nogle hårprodukter, uden kemi, som har fungeret, så ville da være skønt at se om Derma kan blive en keeper 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Findsen

  Dermas produkter er fantastiske, intet mindre! Har brugt deres makeup-fjerner, siden den kom på markedet, og nu føler jeg mig pludselig gammel😆

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Mie

  Som nybagt mor, der selv døjede med børneeksem som barn, præcis som du beskriver, er jeg også meget glad for Derma og har flittigt brugt produkter derfra både før, under og efter min graviditet 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betinna Ehlig

  Skønne produkter til hele familien 👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Borup

  Fantastiske produkter man kan bruge med god samvittighed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte N. P.

  Jeg er stor fan af produkter uden parfume etc. Og jeg forsøger netop at undgå produkter med parfume etc. til især min søn,så vi vil super gerne vinde en af pakkerne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  det ville da ikke være dårligt at vinde sådan en omgang

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man endelig finder sin hylde