Om at tabe pusten

Kolonihavelivet og den sidste bid sommer

tapas anretningVi udnyttede, at vejret blev så godt i weekenden og tog alle ud til kolonihaven lørdag morgen. Vi kom hjem her søndag sen eftermiddag og har nydt den (måske) sidste varme weekend derude i år!

Jeg har prøvet at få lidt styr på haven, som det gik så fint så fint med i starten af sæsonen. Men jeg synes godt nok det er en udfordring med alle de skadedyr! Føj, det er klamt at finde sine krydderurter smurt ind i slim fra en dræbersnegl, eller finde små hvide fluer på tomaterne, som i virkeligheden er mellarver. Adr!  Jeg vil skære kraftigt ned på spiselige ting i haven næste år. Jeg tror det bliver krydderurter, nem salat og så ellers flotte blomster i mine højbede. For når vi nogle gange er væk fra haven i flere uger af gangen, så kan vi bare ikke følge med.

Efter at have indkøbt spejderuniform til en meget glad dreng lørdag formiddag, kørte vi som sagt derud. Thomas gik i gang med at skære gulv til på badeværelset, og jeg hyggede med ungerne.

tapas hjemmelavet pizza

Vi havde købt en masse lækkerier ind til aftensmaden, og spiste det udendørs. Børnene fik pizza og vi fik tapas! Uhm, det var lækkert.

I dag kørte vi et smut forbi IKEA og shoppede lidt mere til badeværelset. Egentlig havde jeg drømt om at lave en servante med marmorplade om til badeværelsesmøbel, men jeg er ikke ekspert udi marmor og hvordan man får skåret hul til afløb fra håndvasken, så nu har vi droppet det og købt en IKEA-model 😉

Jeg glæder mig til at vise jer badeværelset, når det står klar. Nu skal væggen i soveværelset beklædes med brædder, og så er vi forhåbentlig snart klar til at male det, så sengen kan komme fra stuen og derind. Det bliver så godt! Her kan I se, hvor langt vi er nået indtil nu

lille badeværelse

Jeg skylder egentlig en søndagsstatus på #projektsundkrop, men det bliver lige forsinket en dag. Men jeg har målt de forskellige steder, og endnu en gang går jeg ind i en ny uge med armene oppe! Så længe der hele tiden sker noget synligt, så er det forholdsvis nemt at holde gejsten oppe.

2 kommentarer

 • Ih, har selv lige lavet et indlæg om weekendens sommerhus tur; det er så skønt med den lune sæsonforlængelse.

  -A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe / Copenhagen Kiddo

   Åh det ser også skønt ud. Det er så dejligt at have et fristed at tage til 🙂

   Kh S

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at tabe pusten