Mit nye funktionelle og pæne badeværelses-item

Til fødselsdag på Bryggen og andre hyggelige ting

image

Det er søndag, jeg er alene med børnene og har netop haft seks af slagsen herhjemme 😉 De to har jeg lige sagt farvel til. Jeg har erfaret, at så længe jeg bare har mad nok parat, så går det ikke helt galt. Så jeg havde bagt bananbrødsmuffins og skåret frisk mango til dem. De blev dog ekstra sultne alligevel, så jeg må have endnu mere klar næste gang 😉

I går var vi på barselsvisit for at se børnenes nye lille fætter. Nøj han var sød, og det var vildt at sidde med sådan en lille størrelse i armene igen. Kun lidt over tre kg- så små har mine jo aldrig været. Hold op mit hjerte smeltede.

Bagefter stod den på fest i gaderne her på Islands Brygge. Den årlige fødselsdag for bydelen var nemlig i fuld gang, da vi parkerede bilen, så vi gik direkte derned. Der er en helt særlig lokal stemning i vores bydel, og børnene elsker, at de møder vennerne fra skolen, når vi er dernede. Der var loppemarked, musik, masser af små boder, og så kunne man bage pandekager over bålfad for en 5’er.

Jeg sluttede af med en shoppingtur med Folke, som igen begynder at vokse ud af sine bukser. Det kommer altid bag på mig! Den lokale Name It er desværre lukket, så vi måtte på jagt i andre butikker. Det var virkelig svært at finde bukser der sad lige i skabet. Æv. Name It’s bukser plejer at sidde rigtig fint uden at pose for meget om liv og lår.

Tilbage til bananbrødsmuffins’ne. De blev faktisk rigtig gode, og helt perfekte til 10’er maden i skolen. Så dem skal jeg helt sikkert bage nogle flere af. Opskriften kommer under billedet
 photo image-6_zpsb0urfuo1.jpeg

Opskrift på bananbrødsmuffins

 • 250 g groft mel
 • 1 tsk salt
 • 1 tsk bagepulver
 • 1 tsk kardemomme
 • 2 tsk kanel
 • 1 spsk kakaopulver uden sukker
 • 1 tsk vaniljepulver – eller korn fra 1 vaniljestang
 • 50 g honning
 • 2 æg
 • 1/2 dl olivenolie
 • 4 modne bananer

Pisk æg, olie og honning sammen. Rør derefter de tørre ingredienser i (uden at piske). Mos bananerne med gaffel og arbejd dem ind i dejen.

Hæl dem i muffinsforme (jeg brugte en silikoneform med plads til 12) og bag ved 190 grader i 25-30 minutter  -afhængig af hvor saftige, du vil have dem.

De er gode som snacks i ti’er maden. Vi (børnene) var dog lidt usunde og skar dem over som boller og spiste dem med smør og mørk pålægschokolade. Jeg kiggede pænt på og spiste linser bagefter 😉 Jeg har i øvrigt en søndagsstatus på #projeksundkrop, men den kommer i et indlæg for sig selv.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit nye funktionelle og pæne badeværelses-item