Hvordan går det egentlig med projekt Sund Krop

Udsalg på vinterstøvler. Spar 30%

vinterstøvler udsalg

Jeg fandt simpelthen det bedste tilbud i dag. Nemlig på vinterstøvler. Man sparer 30 % på alle støvler fra Superfit, og jeg klikkede straks de cognacfarvede hjem til F! De er møgfede, og ret perfekte til de lidt større drenge. Nu håber jeg på, at det er den rigtige størrelse, jeg får hjem. Vi har ikke haft støvler fra Superfit før. Men jeg har hørt godt om dem.  Og i år skal de kunne klare lidt af hvert, nu hvor han er startet til spejder. Og den her støvle ser god og solid ud, og så har den Goretex-membran.

Da jeg sad på siden opdagede jeg, at mange af støvlerne fra Bundgaard og Enfant også er sat ned med 20-30 %

Derudover er der en hel del LEGO, som er på tilbud, og endda også Playmobil som er sat helt ned til 50%. Jeg øjner chancen for en billig julegave! Der er en hel del i deres udsalgskategori, som er sat ned til 50%, så selvom der er en del bras imellem (undskyld), kan det godt betale sig at klikke igennem siderne. For der er guldkorn at finde, det er også her I finder det helt billige Playmobil. Der er faktisk også et Brio togsæt, som er sat ned med 2000 kr!

Hjemmesiden ser noget gammel ud og der er intet lækkert over den. Men jeg har handlet der før, og alt er i fineste orden 😉

4 kommentarer

 • Katrine

  Tak for gode tip 👍🏼

  Mine sønner har gennem et par år haft sko fra Superfit og de ‘fitter’ virkelig super 😁

  Og jeg har handlet maaaaange gange på den hjemmeside og altid fået fin service; gratis fragt, gode priser & meget hurtig forsendelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe / Copenhagen Kiddo

   Selv tak Katrine! Og dejligt, at du har prøvet Superfit 🙂

   Glæder mig til at få de støvler hjem.

   God aften 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Claudia

  Jeg har også handlet der for et par år siden.

  Fik en forkert beskrevet vare. Sendte den retur iflg. aftale og så måtte jeg rykke for pengene retur 3-4 gange over 3 måneder.

  Så jeg kan ikke anbefale den butik, selvom de har gode tilbud😕

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe / Copenhagen Kiddo

   Ej hvor ærgerligt Claudia. Det lyder da virkelig træls. Jeg har selv kun haft gode erfaringer og kender flere, som har handlet der uden problemer, så måske er dit tilfælde enkeltstående.

   Kh Signe

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan går det egentlig med projekt Sund Krop