Tanker om ferie i en kold tid

Fin blød og budgetvenlig strik

budgetvenlig strik

Egentlig skulle jeg kun have et par overtræksbukser til Vega, da jeg forleden shoppede på H&Ms nye app, men der røg også lidt ekstra til Vilfred i kurven. Med kulden er nemlig også fulgt snotnæse, og en evig mangel på lune trøjer.

Heldigvis fandt jeg et par stykker til en yderst budgetvenlig pris, og det vil jeg da lige bruge søndagens blogindlæg til at tippe jer om.

Den stribede til 129,- HER og den grå til 99,- HER. Jeg købte også denne fine sweatshirt med robotprint til 80 kr, men den må retur. En str. 92 var for lille til min tumling, som på trods af han kun er 20 mdr. altså nu skal op i str. 98. De to på billedet var heldigivis alderssvarende, så de bliver 🙂

Jeg håber, I nyder jeres søndag aften. Nu vil jeg koble af med min nye favorit “skal-ikke-bruge-hjernen”-serie . Jeg kan endda strikke når jeg ser den, hvilket ellers ikke er nemt for mig. Den hedder Jane the Virgin, og er på Netflix. Den minder mig lidt om Ugly Betty, hvis I har set den? Men som sagt, I er advaret, den er ekstremt overfladisk og easy going. Men nogle gange er det bare det man har brug for, ikke?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tanker om ferie i en kold tid