En tur på chokoladefabrikken & konkurrence

JULEHJÆLP : Børn hjælper børn

bobles tumlesten

I stedet for at gøre som jeg plejer og tippe jer om alle de gode tilbud, som nettet svømmer over med i dag, vil jeg hellere fokusere på glæden ved at give til andre. Det er nemlig langt fra alle, som har midlerne til at give deres børn en jul, som de drømmer om. Vi kan selv godt mærke, at jeg efterhånden har været på SU længe, men vi kan trods alt godt fejre julen med det, som vi synes, der skal til.

Derfor gør det ekstra ondt at tænke på dem, som har endnu mindre. Dem som slet ikke kan købe gaver til deres børn. Dem der får ondt i maven, når børnene skal have en gave med til pakkeleg i skolen, og som ikke har råd til det kræs, som gør julen ekstra hyggelig. De familier kommer der flere af hvert år, og jeg synes det er dejligt, at der er nogen, som har overskuddet til at hjælpe, og på den måde give et bidrag til, at flere familier kan få en god jul. Og det er lige præcis de ting, jeg gerne vil være med til at dele budskabet om her på bloggen.

I år har bObles taget initiativ til at støtte op omkring Julehjælpen med deres kampagne Børn hjælper børn. Fra 15. nov.-16. dec. besøger bObles 10 ØnskeBørn butikker , hvor de laver en bane med deres Tumlesten. Tag hinanden i hånden og lad børnene gå på den lange bObles bane. For hver kilometer, der bliver gået på Tumlestenene, donerer bObles en gave til Julehjælpen, og på den måde er jeres barn med til at glæde et andet barn med en julegave.

Det fine ved initiativet er, at vi også får en oplagt mulighed for at tale med børnene om, hvordan andre familier lever, og at der er stor forskel på, hvor mange midler man hver især har som familie. Og ikke mindst får vi talt om, hvordan man kan hjælpe og glæde hinanden, og er det i virkeligheden ikke det, julen handler om?

Hvis I vil afsted med jeres børn, så får I datoerne i de forskellige Ønskebørn-butikker her:

Vejle (25. nov.), Holstebro (29. nov.), Haderslev (2. dec.), Odense (6. dec.), Rødovre (9. dec.), Fisketorvet (13. dec.), Hillerød (16. dec.).

I kan læse om hver begivenhed lige her.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En tur på chokoladefabrikken & konkurrence